kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam pytanie czy ktoś się bawił tym programem i ma jakieś ciekawe porady co do tego programu :wink: Program jak dla mnie jest fajowski :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 1. Traktor 2. MixVibes Virtual Dj ssie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Jedyny sluszny program do mixowania ktory znam to... <werble> Traktor Dj Studio 2.6... i chyba dlugo sie to nie zmieni. Obrazeczek I info: Two scratchable playback decks incl. pitch control and 2-channel DJ mixer with a live input and headphone cue sectionPowerful database with Quick Search, compatible with iTunes playlists and capable of processing thousands of tracks in just a few secondsAutomatic tempo and beat synchronization as well as manual pitchingHigh quality key correction+12db/-24db 3-band equalizers, 8-pole resonant filters, kill switches and automatic gain correction for each deckUp to 10 beat-accurate cue-points and loops per trackNon-destructive recording of sets including mix control filesOver 400 functions can be controlled via shortcuts and MIDI.Fully compatible with Stanton FinalScratch 2Supports MIDI-clock and OSC allowing synchronization with other clocked applications via a network. Internet broadcasting components. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davster Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a w jakim progsie mozna zlozyc sety ? tak jak z imprez :D bo chce zlozyc np 20 mp3 w 1 dluga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ludzie nie zalamujcie... masz w moim poscie odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ja jednak wole MixVibes - jest dla mnie bardziej intuicyjny i troszke ciekawszy. ALe kwestia podejscia i przyzwyczajen. Poza tym w Traktorze masz "kuszącą" opcję "Auto-Sync - co jest IMO szczytem lamerstwa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Damn... nie zaczynaj ze jak cos latwiejsze to lamerskie :/ Zreszta to chyba + bo jak sie uczysz to pomocne, a zawsze mozesz to wkazdej chwili wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 mam pytanko z troche innej beczki.. ile kart dzwiekowych obsluguje traktor? mam sb live i sb pci128.... jednak mozna go tylko na jedna karte ustawic.... wie ktos jak ustawic takze na druga? np: na jedna ida glosniki na sale a na druga sluchawki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...