yuucOm Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mój dvd to dokładnie LG DVD-ROM DRD8160B i z tego co mi wiadomo obsługuje on wszystkie znane formaty typu dvd-r/rw i dvd+r/rw. Ja natomiast nie moge odczytać płytki dvd+rw :/. Wkładam ją do napedu, dvd chwile pracuje a potem ustaje. Naciskam na dvd-rom i wyskakuje mi napis włóż płyte do napędu. Nie wiem moze sie myle i ten dvd nie czyta dvd+rw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Sprawdz dokladnie specyfikacje techniczna na stronie LG czy na 100% twój naped osbsługuje takie nosniki. Moze warto tez zmienic firmware na najnowszy. Wszystko znajdziesz na stronie producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Sprawdz dokladnie specyfikacje techniczna na stronie LG czy na 100% twój naped osbsługuje takie nosniki. Moze warto tez zmienic firmware na najnowszy. Wszystko znajdziesz na stronie producenta 1633692[/snapback] Też mam problem z DRD8160B tzn. nie czyta DVD+R i DVD+RW. Niestety na stronie LG nie ma nowego BIOSu do tego napedu wiec czy moze ktos wie gdzie taki moge znalezc :unsure: Jeszcze pytanko, na stronie LG znalazlem BIOS do DVD-Rom ale o oznaczeniu GDR8163B czy jak go wgram to mozliwe ze skaszani sie naped :unsure: Edytowane 11 Września 2005 przez Zubo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Witam. musisz zainstalować programik o nazwie " in CD" To powinno rozwiązać problem Edytowane 12 Września 2005 przez FREDY KRUGER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...