lonelly Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 moja pamięć to KVR400X64C3AK2/1G (KINGSTON-2X512 DUAL CH.) mÓJ PROBLEM TO TO ZE PAMIĘĆ CHODZI W DUALU ALE NP ZAMYKA MI PROGRAMY (EMULE) I DZIEJĄ SIĘ RÓŻNE DZIWNE RZECZY ... W CZYM TKWI PROBLEM ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 No właśnie w kingstonach!!! :) ale poważnie to może timingi masz za bardzo wykręcone!!! nie dają rady dziwnie!!! a może to nie kości?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonelly Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 No właśnie w kingstonach!!! :) ale poważnie to może timingi masz za bardzo wykręcone!!! nie dają rady dziwnie!!! a może to nie kości?! 1626843[/snapback] No właśnie nie podkręcałem niczego w kompie !!! a wszystko inne dziala ok jesli zostawie 1 kosc w kompie a 2 wyjme !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Testowałeś je programem goldmemory ? Jeśli nie - zrób to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonelly Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Testowałeś je programem goldmemory ? Jeśli nie - zrób to. 1627080[/snapback] thx... ale TAK przeszły 6 testów + + + + + + buuu niewiem co jest nie tak albo jak to sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Regulamin .... II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 zwieksz napiecie do 2.65V pamieci na 100% sa sprawne to wina płyty sprawdz jaki timeing masz ustwione dla tych koszci powinno byc 3,3,3,8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...