Erazor Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Posiadam płytę główną jak w opisie. Jest ona na chipsecie i850E i za hust nie mogę dowiedzieć się ile mam MHz na AGP. Jeśli to coś da mogę dodać że FSB=156MHZ. Proszę o pomoc jak mogę się dowiedzieć czegoś o taktowaniu AGP. POZDRO!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Odrazu zaznaczam że SiSoft Sandra nie pokazuje częstotliwości AGP (Dziwne bo na starej MVP3 pokazywała :? ) POZDRO!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 O ile się nie mylę to: AGP = 2 x PCI PCI = FSB / d d- dzielnik częstotliwości lub AGP = FSB / 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 chyba raczej normalnie pci powinno miec 33 mhz, a agp 66. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 chyba raczej normalnie pci powinno miec 33 mhz, a agp 66.Tak, ale tylko dla FSB=66(d=2), 100(d=3) , 133(d=4), 166(d=5) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 cale szczescie ze na i845PE i KT400 mozna zablokowac na stale PCI/AGP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 gaz napisał : cale szczescie ze na i845PE i KT400 mozna zablokowac na stale PCI/AGPja ja myślałem że tylko na nForce 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 gaz napisał : cale szczescie ze na i845PE i KT400 mozna zablokowac na stale PCI/AGPja ja myślałem że tylko na nForce 2 nForce2 i Granite Bay 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 na i845PE rowniez :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Posiadam płytę główną jak w opisie. Jest ona na chipsecie i850E i za hust nie mogę dowiedzieć się ile mam MHz na AGP. Jeśli to coś da mogę dodać że FSB=156MHZ. Proszę o pomoc jak mogę się dowiedzieć czegoś o taktowaniu AGP. POZDRO!!!!!!!!!!! z moich wyliczen to 78 to jeszcze malo ja teraz mam 84 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 cale szczescie ze KT400 mozna zablokowac na stale PCI/AGP :) nie pisz bajek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 sorx, sprawdzilem i mozna tak ustawic jedynie na nForce2, i845PE i Granite Bay. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 sorx, sprawdzilem i mozna tak ustawic jedynie na nForce2, i845PE i Granite Bay.U mnie na P4S8X tez mozna przynajmniej tak jest napisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...