BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 http://fakty.interia.pl/news?inf=329182 Matko jedyna - co za obłudne katoliki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 hehe ale jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 obłudne to oni zawsze byli - tylko to już nie jest śmieszne - to jest straszne! Swoją drogą, skoro żadna z organizacji katolickich itp. nie protestuje przeciwko rydzykowi (a są dowody na to co sieje jego radio) to dla mnie wszyscy katolicy akceptują jego poglądy, nawet "liberalny" Glemp. I to tyle - zepsucie, obługa i złodziejstwo - ot rydzyk i jego świta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Moim zdaniem rydzyk jest wysłšnnikiem szatana :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Szatan twierdzi że nie ma z nim nic wspólnego - podobno rydzyka wysłał saddam. I ponoć nieprawdą też jest że rydzykowi nadawanie z terytorium rosji załatwił nasz lokalny hegemon łukaszenka za upojne noce z asystentami ojca dyrektora. I komu tu wierzyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A ja myśle, że cały kościół katolicki to dzieło szatana :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A tak pozatym - jak miałem religie z taką popierd***** fanatyczką to twierdziła jeszcze, że INTERNET jest dziełem SZATANA :? :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A tak pozatym - jak miałem religie z taką popierd***** fanatyczką to twierdziła jeszcze, że INTERNET jest dziełem SZATANA :? :evil: :evil:jednym slowem big lol :) niestety takie przypadki sie rodza gdy ludzie olewaja antykoncepcje i za duzo sluchaja Radia M :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A tak pozatym - jak miałem religie z taką popierd***** fanatyczką to twierdziła jeszcze, że INTERNET jest dziełem SZATANA :? :evil: :evil:jednym slowem big lol :) niestety takie przypadki sie rodza gdy ludzie olewaja antykoncepcje i za duzo sluchaja Radia M :lol: :lol: To samo powiedział kiedyś mój qmpel :lol: Ja naprawde nierozumie jak można uważać, że internet jest dziełem Szatana ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 BLANTMEN nie wiedziałeś? W necie przecież nic poza złem nie ma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 BLANTMEN nie wiedziałeś? W necie przecież nic poza złem nie ma :lol:nawet www.opoka.org jest w rekach antychrystow. internauci na barykady ! broncie sie przed zlem plynacym z internetu & sluchajcie Radia M :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Coz maja racje i tyle. Jesli zlamano prawo krecac ten dokument to obowiazkiem kazdego jest to zglosic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 jakie prawo... hyh... a glowny bohater tego artykulu prawa nie lamie? a tak na marginesie... rydzyk musial sporo sie nachapac nie placac przez 10lat podatkow... ciekawe na ktorym bylby miejscu na liscie najbogatszych ludzi w Polsce... zakladam sie o kaste piwa cze w pierwszej 5tce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ludzie dajcie juz spokuj ! To jest zalosne ! Ile moza czytac o tych idiotach ? Czas sie pogodzic ze zyjemy w kraju ciemnoty i oblakanch katolikow :( A do [gluteus maximus] ojca R. powinna sie prokuratura dobrac i spacyfikowac ten jego przybytek ! Zgroza ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 a najbardziej mnie smuci jak w wakacje bylem z kumplami w czechach w jednym barze gdzie poznaliśmy spoko gościa. gadaliśmy z nim to po polsku, to po czesku (czasem na migi) - i w ogole było wesoło :-] (jak to przy piwku). kolo mial koło 40 lat. w pewnym momencie ten czech zaprosil do naszego stolika innego czecha (ten drugi mial koło 50 lat), zeby sie przyłączył. a ten na to, ze z polakami nie bedzie pił, bo to obłudni katole są (że niby my) i że nie chce mieć z nami nic wspolnego... włąśnie tak nas widzą nasi połodniowi sąsiedzi. kurde troche przykro mi sie zrobiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 jakie prawo... hyh... a glowny bohater tego artykulu prawa nie lamie? a tak na marginesie... rydzyk musial sporo sie nachapac nie placac przez 10lat podatkow... ciekawe na ktorym bylby miejscu na liscie najbogatszych ludzi w Polsce... zakladam sie o kaste piwa cze w pierwszej 5tce... A to juz druga sprawa :) nie przecze. Znam kogos kto zna R od najwczesniejszych lat :)) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...