Skocz do zawartości
BLANTMEN

Liga polskich rodzin ataqje !!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

obłudne to oni zawsze byli - tylko to już nie jest śmieszne - to jest straszne!

Swoją drogą, skoro żadna z organizacji katolickich itp. nie protestuje przeciwko rydzykowi (a są dowody na to co sieje jego radio) to dla mnie wszyscy katolicy akceptują jego poglądy, nawet "liberalny" Glemp. I to tyle - zepsucie, obługa i złodziejstwo - ot rydzyk i jego świta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szatan twierdzi że nie ma z nim nic wspólnego - podobno rydzyka wysłał saddam. I ponoć nieprawdą też jest że rydzykowi nadawanie z terytorium rosji załatwił nasz lokalny hegemon łukaszenka za upojne noce z asystentami ojca dyrektora.

I komu tu wierzyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak pozatym - jak miałem religie z taką popierd***** fanatyczką to twierdziła jeszcze, że INTERNET jest dziełem SZATANA :?  :evil:  :evil:

jednym slowem big lol :)

niestety takie przypadki sie rodza gdy ludzie olewaja antykoncepcje i za duzo sluchaja Radia M :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak pozatym - jak miałem religie z taką popierd***** fanatyczką to twierdziła jeszcze, że INTERNET jest dziełem SZATANA :?  :evil:  :evil:

jednym slowem big lol :)

niestety takie przypadki sie rodza gdy ludzie olewaja antykoncepcje i za duzo sluchaja Radia M :lol: :lol:

To samo powiedział kiedyś mój qmpel :lol: Ja naprawde nierozumie jak można uważać, że internet jest dziełem Szatana ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie prawo... hyh... a glowny bohater tego artykulu prawa nie lamie?

a tak na marginesie... rydzyk musial sporo sie nachapac nie placac przez 10lat podatkow... ciekawe na ktorym bylby miejscu na liscie najbogatszych ludzi w Polsce... zakladam sie o kaste piwa cze w pierwszej 5tce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie dajcie juz spokuj ! To jest zalosne !

Ile moza czytac o tych idiotach ?

Czas sie pogodzic ze zyjemy w kraju ciemnoty i oblakanch katolikow :(

A do [gluteus maximus] ojca R. powinna sie prokuratura dobrac i spacyfikowac ten jego przybytek !

Zgroza !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a najbardziej mnie smuci jak w wakacje bylem z kumplami w czechach w jednym barze gdzie poznaliśmy spoko gościa. gadaliśmy z nim to po polsku, to po czesku (czasem na migi) - i w ogole było wesoło :-] (jak to przy piwku). kolo mial koło 40 lat. w pewnym momencie ten czech zaprosil do naszego stolika innego czecha (ten drugi mial koło 50 lat), zeby sie przyłączył. a ten na to, ze z polakami nie bedzie pił, bo to obłudni katole są (że niby my) i że nie chce mieć z nami nic wspolnego... włąśnie tak nas widzą nasi połodniowi sąsiedzi. kurde troche przykro mi sie zrobiło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie prawo... hyh... a glowny bohater tego artykulu prawa nie lamie? 

a tak na marginesie... rydzyk musial sporo sie nachapac nie placac przez 10lat podatkow... ciekawe na ktorym bylby miejscu na liscie najbogatszych ludzi w Polsce... zakladam sie o kaste piwa cze w pierwszej 5tce...

A to juz druga sprawa :) nie przecze. Znam kogos kto zna R od najwczesniejszych lat :)) hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi