Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Nowych blokach wodnych dostepnych u Mate'a? Glownie chodzi mi o ten drugi,bo jest nie drogi. Ciekawe jaka ma powierzchnie oddawania ciepla? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 z wyglondu wyglondajo na "przecientne" (czyt lepsze niz te z cpc) , zobaczymy ja juz produkuje wlasny patent i dam berkutowi to zobaczymy co jest wydajne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 dla mnie sa normaln zadna rewelacja :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Może mi ktoś dać adres strony Mate'a. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Może mi ktoś dać adres strony Mate'a. Pozdr. http://siliconvalley.pl/ -> chłodzenie wodne -> sklep -> i jakoś znajdziesz :lol: Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...