wladek Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Siemu mam prośbe potzrebuje rozdzielić neostrade na 2 kompy i mam do tego router asmax 704n+ ale niestety nie posiadam to niego instrukcja , czy mógł by mi ktos pomóc i jakos w miare opisac krok po kroku , poniewaz nie ejstem w tych tematach zabardzo doswiadzczony , na koniec oddam ze neostrade mam 728. Prosze o pomoc z góry dziekiii!!!1 POZDROO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 a nie dziala po wpieciu kabli ? powinien sam sie skonfigurowac, poszukaj na stornie producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelek Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 może ten link coś ułatwi http://neostrada.info/sprzet.php?sprzet=ar701u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...