marcinz40 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witam wszystkich. Kiedy lacze sie przez GPRS chcialbym na biezaco widziec ile KB wyslalem i ile odebralem w danej chwili. Mam taki programik ktory nazywa sie "Rejestrator 3.2" ale okienko w ktorym sa wyslane i odebrane dane jest troche duze - pozatym jest w nim jeszcze wyswietlane ile czasu mam do konca jedynostki taryfikacyjnej itp. Orginalnie to ten program ma pokazywac ile czasu jestem w necie przy polaczeniu przez tpsa czy netie ale poniewaz ma tez licznik danych to go uzywam. Zastanawiam sie czy moze ktos ma lepszy programik do tego celu - kiedys widzialem gdzies ze ilosc danych i czas wyswietlaly sie na pasku przegladarki (u gory ) -cos takeigo bylo super. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ja do tego celu po prostu kilkam na status połączenia i tam są odebrane i wysłane dane. Ale ja GPRS używam rzadko i tylko do GG więc mi to styka. Nie wiem jak tobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...