Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Bo wlasnie sie dowiedzialem ze mozna korzystac z gg przez komorke i z gprs wychodzi to bardzo tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Zaden prepaid nie oferuje pakietowej transmisji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 fuck:(( a czy bedzie wiadome czy kiedys wprowadza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Kiedys napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Raczej nie bedzie im sie spieszyc: - zaden znany mi europejski operator nie wdrozyl GPRS na PP - zysk z jednego klienta PP jest jak 1do3 w porownaniu do abo a tymczasem liczba klientow PP wzrasta, abo nie. Juz i tak zysk na klienta spadl do niebezpiecznych okolic 100 zlotych. Wiec bajery trzeba dawac tylko w abo w nadzieji ze ludzie jednak sie na to zdecyduja - nie spodziewal bym sie gprsu w PP przed upowszechnieniem MMSow a nawet wtedy wydaje mi sie ze moga nie udostepniac APNow do Internetu (czytaj: przelom 2004/2005 ;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Viag Interkom (Niemcy) ma GPRS w PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Oooo tu mnie masz. Oni sie teraz O2 nazywaja, da? To chyba Ci od domku na telefonie o ile dobrze pamietam ;) Czyli jednak dac sie da ;) Swoja droga plus u nas dal ciala bo tez mieli robic a la Viag home-calle tansze a tu [gluteus maximus] i zamiast domku jest wiezowiec ;) (czytaj: tylko w duzych aktywacjach dla firm na terenie firm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Wlasnie pojawily sie plotki o GPRS w Era PP. Za miesiac sie przekonamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Hmmm czyzby niebiescy sie zaczeli zabierac za swojego nie-nie ktory ma chyba zaszczytne ostatnie miejsce w rankingu PP z swoim ultra szybkim wdrazaniem nowosci ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 marco: mozesz rozwinac? Imo wlasnie Era wprowadza najszybciej wszystkie nowinki. A co do tego GPRS"u w R'a PP to jest to dosc prawdopodobne poniewaz wszystkie sieci nalezace do T-Mobile maja juz GPRS...zostala R'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Era najszybciej ;) ? Roaming ostatni, wap j.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 hehehhe mam nadzieje ze idea w popie tez do konca roku sie wyrobi:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 sorki siedzew Tak Taku juz 3 lata i nie nazekam, ceny tez sa konkurencyjne, telefonik dziala tez za granica bez zadnych problemow zadnych aktywacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 marco: A nie wiem, nie mam kontaktu z pingwinami chociaz bialo za oknami. W POP to watpie zeby byl GPRS szybko czemu? Brak zestawow POP z telefonami z GPRS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 To chyba wlasnie idealni maja Motke T192 z WAP over GPRS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Mozliwe nie wiem...a ERA ma np. Triuma Aure. Coz niech wprowadzaja...napewno lepsze to niz CSD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...