moadipek Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 siemka.mam zamiar kupic sobie sluichawki do gier glownie gram w CS na sieci noi oczywiscie do skype i muzyki...najlepiej zeby byly to duze sluchawki i mialy dobre tony niskie i wysokie...co proponujecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Philips SBC HP 890 tylko i wyłącznie :) sam takie posiadam, jestem zajebiście zadowolony to sa słuchawki kloszowe, dość duże, dobrze tłumią dzwięki otoczenia, świetny dzwięk oczywiście decydujesz TY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 no slyszalem ze sa ok tylko gdzie je kupic...nigdzie na necie nie moge ich znalesc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 nom też ich nie znalazłem, a słuchawki też polecam, bo mam w domu wyższy model (HP 1000), skoro one tak dobrze grają to te też muszą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centek Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 kup sobie icemat siberia black za 189zl!!! Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...