Vieri Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Właściwie niewiedziałem gdzie dać ten temat bo nie wiem co sprawia ten problem, otóż niekiedy nie w jakichś regularnych odstepach czasu a nie porach kompa mi ścina całkowicie obraz się ścina a dysk nie pracuje wogóle i musze zrobić resta. Po reście jesdt jest juz ok, i albo za 4 dni go zetnie albo nawet w ten sam. Nie ma reguły. Przeciążenie zasilacza raczej odpada bo mam 450 W ColorsIT iścina nawet na poziomie windowsa np. jak oglądam www. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Witam, gdybyś mógł podać swoja konfiguracje to bylo by wspaniale :) a co do zasilacza colorit, te 450 W to on ma tylko na tabliczce wiec nie byłbym taki pewien czy to nie wina zasilacza. Napisz pełną konfiguracje bo nikt Ci nie bedzie mogł pomoć bez tej informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ten zasilacz ma góra 250W i jest do doopy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) P4 2.5 , GF FX 5900 XT , 512 ram , 60 GB 7200 Barracuda , LIteon DVDRW niewiem czy do [gluteus maximus] nigdy mi się tak nie działo... i nie dzieje się to podczas długiego działania kompa tylko czasem nawet 6 minut po uruchomieniu. A jak gram w bardzo wymagające gierki kiedy jest zwiększony pobór energii to nic. Więc jakby miał zasilacz za mała moc to by dopiero sie sypał komp podczas grania resty itp. a on się zwiesza nie restartuje AAA i jeszcze wcześniej miałem Fotron 250 W na tkaim sprzęcie tylko z karta GF 4 MX 420 i jak wyieniłem karte a zasilacza jeszcze nie to komp mi się restartował od razu po wgraniu windy jak kupiłem ten zasilacz wszystko ok wiec jakby miał 250 W to by mi sie komp restartował Edytowane 3 Września 2005 przez Vieri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ale filozofia :D FX 5900XT jest bardzo prądożerną kartą. Ale ja bym jeszcze sprawdził chłodzenie procka czy jest dobrze założone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Dobra tylko zrozum że nigdy mi się tak nierobiło ... :/ od roku prawie i robi się to nie podczas grania w wymagające gry tylko na poziomie windowsa! kiedy jest spokój! i minimalny pobór energi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Właśnie zrobiłem formata i 4 godizny był spokój i nagle zwiech :( ludzie pomóżcie prosze co moze być tego przycyzną i jak to zlikwidować tka sie nie da pracować ;( chłodzenie jest okej niewiem moze przeczyścić ramy , karte graficzna dysk wentylator , radiator z kurzu? Chłodzenie jest raczej okej mam go już 2,5 roku i nigdy takie coś nie wystepowało Edytowane 4 Września 2005 przez Vieri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Zmien temat bo polecą % Zmien zasilacz bo to jego wina, albo miernik w łapki i zmierzyć napięcia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Niestety nie umiem sie tym obsługiwać :( mam ten zasilacz już rok z tą konfiguracja i tak sie nie działo a nie chce kupić zasilacza juz markowego za 200 zł. żeby okazało sie że to nadal wsytepuje :/ musiałbym mieć 100% pewność i jak pisałem nie dzieje sie to podczas wielkiego poboru mocy tylko na poziomie windowsa! EDIT: Chyba ze mam wsadzić tego Fortrona 250 W to jedne z lepszych zasilaczy ale nie wiem czy to nie za duże ryzyko Edytowane 4 Września 2005 przez Vieri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...