shakur_45 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 moze ma ktos z was jakis pomysl co mozna chciez na mikolajki ?? chodzi raczej o jakis drobiazg, chociaz wszystkie propozycje mile widziane :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mam ten sam problem. Też nie wiem co bym chciał z drobiazgów :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 z drobiazgow to ja wezme PIV 3.06 ghz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a ja biore WC z CPC :) doloze do tego nagrzewniczke albo chlodnice i bede mial niezle WC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Dysk twardy 120 GB albo 1000 cd-r :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 z drobiazgow to moze bys chcial taki fajny KUBEK wlasnie sprzedaje w ramach akcji "SZKOLNY AUTOBUS" ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja z drobiazgow zamowilem sobie pompke akwarystyczna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Zależy od kogo masz dostać ten drobiazg - od dziewczyny (zony :) , od starych czy od kasiastej cioci z ameryki, która odwiedzi was na święta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 z drobiazgow to moze bys chcial taki fajny KUBEK wlasnie sprzedaje w ramach akcji "SZKOLNY AUTOBUS" ;) :D u nas jush sie skonczyla :P ale sprzedalismy sporo :P niektoorzy to sprzedawali z narzutem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...