marluk Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) Pentium czy AMD a może SEMPRON Sprzęt pod grafikę, multimedia, do filmów Zastosowanie półprofesjonalne GRY MNIE NIE INTERESUJĄ Edytowane 5 Września 2005 przez marluk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) 1633473[/snapback]AMD Athlon64 3000+ na rdzeniu Venice Edytowane 5 Września 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marluk Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 AMD 1633476[/snapback] OK. a niby dlaczego ? W ogóle zauwazyłem, że testy niskopoziomowe bardzo słabo wypadają w AMD. Co jest brane pod uwagę przy tych testach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) OK. a niby dlaczego ? W ogóle zauwazyłem, że testy niskopoziomowe bardzo słabo wypadają w AMD. Co jest brane pod uwagę przy tych testach? 1633477[/snapback] Niby dlaczego (wedlug mojej skromnej opinii): 1. Wydajny kontroler pamieci DDR1 w trybie dual 2. technologia cool&quiet 3. mały pobor mocy 4. bardzo dobra wydajność ogólna i podatność na podkrecanie (sam mam takiego co chodzi na 2900MHz stabilny jak skala). 5. tryb 64 bitowy (intel 520 który dales w linku nie ma tego trybu) 6. cena To ze testy niskopoziomowe wypadaja słabo , wcale nie świadczy ze proc jest malo wydajny. Edytowane 5 Września 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...