Koziol Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 W sumie nie w grach 3D bo tylko mam takie problemy w Battlefield 1942. Podczas kilkugodzinnej gry pojawiaja sie autoresety. Myslalem ze to wina CPU albo DDR i podnioslem napiecia odpowiednio cpu : +0,025 V ddr : +0,1 V To samo sie dzieje. Czy moze to bys sam problem gry chodz zauwazylem ze tylko ja mam takie problemy. Zadko bo zadko bo np. co 3 godziny. Temp cpu w normie podczas wygrzewania nie mialem wiekszej niz kolo 50 stopni. Sprzet jak w podpisie. System win xp. Jakies pomysly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ..jesli to jest jedyna gierka (sposrod ilu?), to moze byc spowodowane samym programem, moze jakas latka pomoze? ps. jak rozwiazales problem z "zaba" hdd oraz dzwieku? moze wlasnie chodzi o sound, bo ponoc sa z tym problemy...?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Może zasiłka, może grafa sie przegrzewa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 wez pod uwage zasilacz, przy tej karcie to calkiem mozlive(duzy pobor pradu) --pozdrawiam wszystkich-- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Wszystkie napiecia caly czas sa w normie. Bulsky : Jesli ustawisz w zakladce sound w grze HARDWARE ACCELERATION oraz zmniejszysz jakos dzwieku do MEDIUM to taka zmiana daje mi wiekszy przyrost klatek niz zmniejszenie rodzielczosci. A efekt zabkowania jest na 256 RAM, aktualnie sie mecze z jedna koscia 256 bo druga mam w reklamacji. Jak mialem 512 to tego problemu nie bylo. Wyszedl wlasnie patch 1.2 moze cos zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 U mnie na przykład - rozdzielczość - w 1600x1200x32bit w Direct 3D :( . A dlaczego - nie wiem podobno R9000 tak już ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 dzieki za wskazowki, dzisiaj wieczorem bede instalowal na czysto B1942 i zobaczymy jak bedzie;-) Oczywiscie , dam znac na forum;) Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 pytaj sie na GG, bo zeby np grac w wiecej niz 60 Hz~60 fps jak masz Vsync on wlaczone to musisz edytowac jeden plik i zmienic wartosc z 0 na 1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...