Majkel85 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam! Mam dysk Ibm 160GB ma on okolo 1,5 roku.Ostatnio nie wykrywa mi go dysk wydaje taki pisk/turkot co chwila i slychac jakby sie cchial zakrecic ale nie mogl i cochwial by probowal.Co sie z nim stalo i czy da sioe cos z tym zrobic? dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Skoro ma 1,5 roku to jest na gwarancji . Oddaj go więc do sklepu . Jeżeli nie , to pisałem juz poprzednio - Allegro\Dyski SATA/ATA\Uszkodzone - temat Naprawa Firmware . Decyzja oczywiście należy do ciebie . Jak zdecydujesz tak będzie . Pozdrawiam . P.S. Jakby co , to na dole mego posta pisze : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel85 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 no ale wlasnie nie mam gwarancji na niego a to napewno firmware padlo czy moze jest to cos innego np. elektronika? I od czego to moglo sie zepusc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 no ale wlasnie nie mam gwarancji na niego a to napewno firmware padlo czy moze jest to cos innego np. elektronika? I od czego to moglo sie zepusc? 1636693[/snapback] To można jednoznacznie określić dopiero po testach . Ale w niektórych przypadkach testy są darmowe , wystarczy sie dogadać . Szkoda by było takiego dysku . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...