Ircu-88 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam. Niech ktos pomoze! otóz.. zalozylem na koncie w neostradzie 640Kb/s (50mb powierzchii dyskowej) konto z domena! Niby wszystko wporzadku. Bez problemu polaczylem sie poprzez ftpComandera i na konto zrzucilem pliki stronki która dziala mi na dysku bez problemu! wiec stronka juz na serwerze i nic! :( niewiem czemu :( byl tam jakis plik index.html ale wydaje sie niezapisany,. czy w nim tzreba wpisac jakies odnosniki aby ruszyla stronka? bo jestem w tym zielony! :( wiec na serwerze sa juz pliki ze stronki oraz plik który juz tam byl index.html.. co mam teraz zrobic by stronka zadzialala? :( cos w pisac w tym pliku? czy moze zamienic go tą moja stronką? i nazwac index.html..!! pomocy :mur: ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 No może zamienić? Może pomyśleć? Jak serwer startuje z index.html to niby jak ma widzieć twoją stronkę? Użyj gugla. I głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Spadłem z krzesła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 1. usun plik index.html. 2. jesli nazwales plik ktory ma startowac inaczej niz index.xxx gdzie xxx to dowlne rozszerzenie obslugiwane przez serwer to nazwij go wlasnie index.xxx ( gdzie xxx to np: htm, html, shtml, php, asp, txt ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ircu-88 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ParanoiK nie kazdy jest takis smigly.. ja nie mam pojecia o www i html bo nigdy mnie to nie interesowalo... od lat siedze w serwisie i w sprzecie.. i daje glowe ze bym cie zjadl w tym temacie... wiec jesli ktos sie na czyms nie zna to bez szykady tutaj prosze... ktos mnie prosil o umieszcze nie stronki i z miejsca do tego zasiadlem.... mialem na to 1 godzinke i nie mam czasu na czytanie jakis kursów html... wiec oszczedz sobie takie teksty... for jest po to zeby ewentualnie komus pomóc... a jak chcesz kozaczyc to daj na luz... jak kazdy bedzie mazal w ten sposób to powodzenia zycze na tym forum... wielkie dzieki dla Nargil ..serdecznie pozdrawiam.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...