Skocz do zawartości
Ircu-88

Nie Dziala Moja Stronka Www :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Niech ktos pomoze! otóz.. zalozylem na koncie w neostradzie 640Kb/s (50mb powierzchii dyskowej) konto z domena! Niby wszystko wporzadku. Bez problemu polaczylem sie poprzez ftpComandera i na konto zrzucilem pliki stronki która dziala mi na dysku bez problemu! wiec stronka juz na serwerze i nic! :( niewiem czemu :( byl tam jakis plik index.html ale wydaje sie niezapisany,. czy w nim tzreba wpisac jakies odnosniki aby ruszyla stronka? bo jestem w tym zielony! :( wiec na serwerze sa juz pliki ze stronki oraz plik który juz tam byl index.html.. co mam teraz zrobic by stronka zadzialala? :( cos w pisac w tym pliku? czy moze zamienic go tą moja stronką? i nazwac index.html..!! pomocy :mur: ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. usun plik index.html.

2. jesli nazwales plik ktory ma startowac inaczej niz index.xxx gdzie xxx to dowlne rozszerzenie obslugiwane przez serwer to nazwij go wlasnie index.xxx ( gdzie xxx to np: htm, html, shtml, php, asp, txt )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ParanoiK nie kazdy jest takis smigly.. ja nie mam pojecia o www i html bo nigdy mnie to nie interesowalo... od lat siedze w serwisie i w sprzecie.. i daje glowe ze bym cie zjadl w tym temacie... wiec jesli ktos sie na czyms nie zna to bez szykady tutaj prosze... ktos mnie prosil o umieszcze nie stronki i z miejsca do tego zasiadlem.... mialem na to 1 godzinke i nie mam czasu na czytanie jakis kursów html... wiec oszczedz sobie takie teksty... for jest po to zeby ewentualnie komus pomóc... a jak chcesz kozaczyc to daj na luz... jak kazdy bedzie mazal w ten sposób to powodzenia zycze na tym forum... wielkie dzieki dla Nargil ..serdecznie pozdrawiam.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi