tazikk Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) Witam wszystkich... Nie bijcie jesli byl taki temat, ale czasami tematy sa tak namieszne ze trudno o wybor czegos dobrego, a ja nie chce zeby mi sie moj Gainwardzik spalil :lol: Wiec, zeby nie bylo powtarzania to ja po prostu podam co biore pod uwage, a Wy wybierzcie zwycięzce... No wiec moje typy to : CoolerMaster CoolViva ( ale chyba odpada w przedbiegach ) Pentagram XC-80 Cu Zalman VF-700 Cu Przypominam ze karta jest na AGP wiec Arctic Cooling odpada :cry: ... A w sumie on mi sie podoba... W sumie najbardziej zalezy mi na ciszy... Bo Gainward robi z*******e karty graficzne, ale robi bardzo glosne chlodzenie :/ .... POMOCY ( glosno tu ! ) Edytowane 6 Września 2005 przez tazikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Jezeli masz kase na Zalmana, bierz Zalmana, jedne z najlepszych, jak nie najlepsze chłodzenie do kart graficznych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Dzieki... tez mysle nad tym... Moze sa jeszcze jakies propozycje dotyczace tematu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celestin Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 ja polecam Pentagram XC-80 Cu :) (a najlepiej zrobić samemu,tak jak ja B) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ile można... Test porównawczy 9 zestawów chłodzących dla kart graficznych (pclab.pl), Zimna wojna o VGA- Zalman vs. Pentagram (in4.pl), Zalman VF700-Cu (in4.pl), poszukaj-sobie-tu (frazpc.pl) albo tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Bierz petagrama :) Jest tańszy i wiele nie odbiega od swojego konkurenta zalmana :P Ale jak masz troche siana to bierz zalmana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Dzis kroluje pentagram / zalman. Rozwiazania pasywne raczej nie sa za dobre juz do 6600GT, bo trzeba kombinowac z dobrym przedmuchem obudowy. Ciekwy jest thermalright V1 ale jak go zdobyc? :wink: Imo Pentagram Al-cu (cena/jakosc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ciekwy jest thermalright V1 ale jak go zdobyc?Na przykład kupić w cooling.pl. Imo Pentagram Al-cu (cena/jakosc)Zgadzam się w 100%. Jak dla mnie ten wentyl jest tandetnie wykonany (tak, miałem go w ręku), ale w testach nie ustępuje Zalmanowi a czasami jest lepszy. Za tą cenę rzeczywiście nie ma nic lepszego. A jak ktoś chce pasywnie to jest jeszcze AeroCool VM-102. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Na przykład kupić w cooling.pl. O prosze, przeoczylem to. Cena w sumie nienajgorsza. Teraz tylko zby rzucil ktos tym na allegro za ~120zl i nic nie podskoczy temu chlodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...