szef182 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam wszystkich! Mam nastepujacy problem. Kiedys, kiedy robilem swoja pierwsza bude zaszpachlowalem wejscie na Floppa, przetarlem papierem sciernym i wszystko wygladalo pieknie do momentu, kiedy pomalowalem bude na czarny mat. Otoz zaszpachlowany Flopp ewidetnie sie odznaczal, tzn. caly front byl matowy a dziura po Floppie sie swiecila. Nie widzialem jak sobie z tym poradzic to pomalowalem czesc frontu lakierem polyskowym. To rozwiazalo problem. Teraz, kiedy moja buda mi sie znudzila postanowilem zrobic nowa. I wlasnie kieruje do was pytanko. W jaki sposob przecierac szpachle, zeby nie bylo jej widac po pomalowaniu czarnym matem. Z gory dzieks za pomoc. Aha, wlasnie, malowalem bez podkladu. Musze go uzyc czy da sie to ominac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Moim zdniem to powinien być podkładzik i jakiś wodny papierek pracowałem w warsztacie samochodowym to coś tam podglądnąłem jak chłopaki robią.Szpachel się świecił może dlatego że właśnie podkładu niebyło choć niewiem bo niewidziałem jak to się robi bez podkładu ale z wyglądało normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 zoba na moja bude, tam zaszpachlowane miejsce na flopa bez zadnego podkladu itp. roznicy w kolorze nie ma. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef182 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Spoko, ciesze sie, ze u ciebie nic nie widac. To moze powiesz, jakiej szpachli uzyles i jakiego papieru wodnego. No i tak wogole link z twojego podpisu nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 teraz juz powinno dzialac :) szpachla novol UNI. farba dupli color matowa CAR'S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef182 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Nie bede tworzyl nowego tematu skoro moje pytanie i tak tyczy sie szpachli. Mianowicie chodzi mi o ta bude, a dokladnie o ten front: http://img229.imageshack.us/my.php?image=front33vq.jpg Czy szpachla akrylowa utworzy taka strukture czy musze zastosowac szpachle np. firmy Novol. I jeszcze jakby ktos mmogl powiedziec gdzie dostane taka siatke (o takim formacie - w kolka), bo tuningowe do samochodow wygladaja troche inaczej, aczkolwiek tez moze byc wszelkie info gdzie, co i za ile. Dzieki z gory za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...