platon_pl Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Witam. Przymierzam sie do zakupu dysku rozglondalem sie troche i mysle nad Samsungiem 200GB 8MB SP2004C SATA-2 , podobno jest wydajny i bardzo cichy. Moze ktos ma taki dysk prosze o opinie . Czy samsungi sa awaryjne? A moze polecicie mi cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Witam. Przymierzam sie do zakupu dysku rozglondalem sie troche i mysle nad Samsungiem 200GB 8MB SP2004C SATA-2 , podobno jest wydajny i bardzo cichy. Moze ktos ma taki dysk prosze o opinie . Czy samsungi sa awaryjne? A moze polecicie mi cos innego? 1637670[/snapback] Mam taki właśnie dysk tylko 160GB, chodzi dość cicho ale myślalem, że będzie mniej się nagrzewał. Co do awaryjności to nie mogę jeszcze nic powiedzieć. Edytowane 8 Września 2005 przez Masaccio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BilGejtZZZ Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Ja gorąco polecam te dyski - są idealne pod każdym względem (także ceny). Nie licząc Raptora (który kosztuje krocie) wygrywa wszystkie testy. Pamiętaj, że przy Samsungach (jak i większości producentów) im większa pojemność tym wyższa wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 opinie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127067&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...