..::SNAP::.. Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 wyslalem ci jakis miesiac temu fotki budy do dzialu modyfikacje a fotek jeszcze nie widac :!: :!: :!: :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ty sie nie rzucaj do Lisa- nie slyszales, ze ma panne?:) Zamknij sie, bo cie ukradna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Chcesz wylecieć??Co prawda masz racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ja tez mam i sie nie opier ******* calymi dniami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Snap a przypominales mu na priva??? Przez dziewczyne to sie duzo zeczy nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Snap a przypominales mu na priva??? Przez dziewczyne to sie duzo zeczy nie chcewyslalem mu maila juz troszke dawno, ale chyba w tym tygodniu wpadnie na forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Malo galerii przyszlo... ale zrobie to przez weekend. Normalnie zaraz ocipieje :( przeciez tweak praktycznie lezy, ehh... pochlastac sie mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 serwis tweaka zdechnie i pozostanie forum ( no i dobrze :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Serwis Tweaka nie zdechnie... juz ja sie o to postaram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 a moze i forum zdechnie? kto wie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 a to staraj sie bo ci to ostatni nie wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 zeby serwis nie zdech to cza dawac wiecej ciekawych zeczy , ja bym proponowal dolozyc pare artykolow , bo co chwile jest pytanie na forum jak polaczyc dwa zasilacze albo wlaczniki do wentylkow na przednim panelu , a jak by napisal pare artykolikow to by se ludzie poczytali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Lisek, namów panne żeby aktualizowała tweak razem z Tobą i nikt się nie będzie rzucał i jeszcze wam kupią kwiaty na rocznice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 serwis się ostatnio zrobił kiepski ale forum żyje. Mam nadzieje ze Tweak nie umrze smiercia naturalna bo by to była wielka szkoda. Jakoś nie wyobrażam sobie polskiej sieci bez Tweak.pl. A wy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 normalka ze nie. Tweak to moja startowa, a zara po sprawdzeniu njusow wlaze na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A może by tak nowy dział "Wasze Artykuły". Każdy mógłby zamieścić jakiś ciekawy artykulik, byłby to jakiś wstęp do poważniejszych prac. Czytelnicy oddawali by głosy na najciekawszą pracę, może jakaś nagroda by się znalazła. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A może by tak nowy dział "Wasze Artykuły". Każdy mógłby zamieścić jakiś ciekawy artykulik, byłby to jakiś wstęp do poważniejszych prac. Czytelnicy oddawali by głosy na najciekawszą pracę, może jakaś nagroda by się znalazła. :roll:imho: dobry pomysl ;) moglby troche ruszyc tweak`iem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 normalka ze nie. Tweak to moja startowa, a zara po sprawdzeniu njusow wlaze na forum :Dto ostatnio se duzo njusow nie poczytales :twisted: (lisek nie mam zadnych pretensji :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jak by kto chcial to mugbym napisac artykulik np. o przejsciowce do LCD ze zamiast portu LPT mozemy go podpiac do COM'a, ablo o regulatorze obrotow wentylatorow (zaleznie od temperatury, albo albo jakis prosty o wymianie diody w cd-romku , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Serwis Tweaka nie zdechnie... juz ja sie o to postaram. Tak jak sie zorganizujesz albo olejesz kolege :P to moze sie uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...