fryz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 zapytanko gdzie najlepiej zrobić instala na FAT32 czy NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 To juz twoj wybór. Tematów o roznicy miedzy FAT32 a NTFS bylo milion wiec poszukaj. Ja osobiscie wole NTFS bo nie ma ograniczen dla duzych plików i rozmiarów partycji. Wybór nalezy do ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 fryz czyzby Ci wyszukiwareczka nie dzialala? http://tinyurl.com/bml2e tu masz wsio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 dzięki serdeczne mam jeszcze jedno pytanko przy zrzucaniu z kamery cyfrowej na dysk<system FAT> pinacl robi mi sekwencje po 10G czy we facie będzie podobnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Za bardzo nie wiem o co Ci chodzi ale fat32 obsługuje max rozmiar pliku 4GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...