S.W.A.T Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Wczoraj nagrałem sobie plytke (AUDIO) i gdy wkladam ja do discmana to baardzo rzadko ją czyta, prawie w oogle. Tzn. mozna wybierac utwory od 1-19 ale juz play itp nie działa :/ Mam Discmana PANASONICK clickT Tylko, że na inne plyty na tym discmanie dzialają i na wiezy wszystko jest ok :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 A jak się nagrywa przez Windowsowski Kreator? PS. Jezeli Wieza czyta to dlaczego discman n ie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 A jak się nagrywa przez Windowsowski Kreator? PS. Jezeli Wieza czyta to dlaczego discman n ie ? 1641536[/snapback] To zalezy od zastosowanego lasera (jego jakosci) ale glownie od nagrywarki czy nie wali bledami oraz plytki. Uzywaj plytek PHILIPSA powinno byc all OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...