lukaszwis Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Witam Potrzebuje programu do profesjonalnej obrubki zdjęć : czyli naprzyklad do retuszowania niektorych rzeczy i obrobki profesjonalne Prosil bym o nazwy takich programow Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Adobe Photoshop Paint Shop Pro Corel Photopaint The Gimp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Adobe Photoshop jest chyba najdrozszy, ale za to bardzo dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 CS 2 rlz :] Ma duzo bajerow do zdjec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 CS 2 rlz :] Ma duzo bajerow do zdjec :) 1642691[/snapback] CS 2 możesz rozwinać nazwe tego programu bo nie kojaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Adobe Photoshop CS 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Zdecydowanie Adobe Photoshop CS2 albo Corel Photopaint z dużym naciskiem na ten pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Photoshop - on nie uznaje kompromisów i wad.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Photoshop ma tylko jedna DUZA wade, nie umie dobrze wyostrzac zdjecia po zmniejszeniu, gimp ponoc sprawuje sie dobrze ( tak slyszalem ), ja do PSa uzywam filtr ktory porzadnie wyostrza, sprawdzilem na kazdy sposob i WIDAC roznice :) Nazywa sie "Sharpener Pro! (Internet/Autoscan)" A dobry efekt uzyskuje sie uzywajac wyostrzenia PS + ten filtr, zalezy jeszcze jakiego typu foto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Adobe photoshop chyba najlepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docxxx Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 CS - Create Suite A mozecie dac tu przyklad swoich prac ze od razu musicie uzywac PS a nie np. darmowego Gimpa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Jak ktos zawsze uzywal PS, to nie bedzie sie specjalnie przesiadal na Gimpa, zwlaszcza ze chyba jest tam troche inny interfejs ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnal Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Photoshop od 7-ki wzwyż. Konkurencji nie ma dla niego żadnej ( z wyjątkiem wspomnianego filtru Sharpness ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ja od zawsze siedziałem w CPP i mam problem z przejściem na PS :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnal Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ja od zawsze siedziałem w CPP i mam problem z przejściem na PS :| 1698914[/snapback] Też miałem podobny problem, ale wreszcie się przełamałem i paaaanie, CPP startu nie ma żadnego. Za to Corel rządzi swoim DRAW!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...