grzybu Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 ciekawe ile wzial za pokazanei geby na swiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Mocne...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Poproście go, żeby wam wyświetlił listę wszystkich lingubotów. Te anglojęzyczne są lepsze - są również kobiety linguboty :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 pytanie : anal odpowiedz : Z tyłu komputera znajdują się różne otwory, ale każdy ma inne przeznaczenie od tego, które sugerujesz. rotfl !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ja: Nie sraj ! on: Cóż za wyrafinowana frazeologia LOL 8O :D :o 8) fajna zabawka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 nie lubi mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Napiszcie "zrob mi laske" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Napiszcie "wal konia" :D Mi odpowiedział: "Chodzi o zwierzęta? Eee, nie lubię, kiedy sierść gromadzi się w klawiaturze, bo użytkownik wówczas niewyraźnie pisze..." :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Jak zapytałem czy wali konia powiedział "Zaraz ... o co chodziło" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja mu wpisałem Masz zęby jak żeberka kaloryfera a on mi Zeberka! To podobno niezłe! Ale ja tego nie jadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Czy ta stronka jest płatna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Stronka daje rade :lol: "zrob mi laske" RULEZ :lol: . Fajne kawały zna np. "Na granicy gada Copperfield z celnikiem: "Widzisz ten wagon?" - pyta Copperfield. "Ano widzę" - odpowiada celnik. "To przyglądaj mu się uważnie" - powiedział David, podchodząc jednocześnie do wagonu, nakrył go wielką płachtą, uniósł do góry i sprawił że zniknął. "Nieźle" - mówi celnik - "a widzisz ten pociąg? To lokomotywa ciągnąca 10 wagonów nielegalnego spirytusu, a teraz popatrz, to jest pieczątka, chucham, przybijam i teraz to jest pociąg z zielonym groszkiem."" Wpiszcie trzy razy "tak" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...