Skocz do zawartości
andriu

Athlon XP 2700+

Rekomendowane odpowiedzi

I co z tego, AMD i tak ma tańsze większośc procesorów.

P4 3.06GHz kosztuje 3379zł - najszybszy proc Intela i można go porównywać z XP 2700+, który jest od niego tańszy

Athlon XP 2400+ kosztuje 900zł - jak dla mnie to high-end (za tyle to można mieć P4 2.53)

Athlon XP 2000+ jest po około 400zł - medium ?

Athlon XP 1700+ - 230zł

Są testy, ale na zagranicznych stronach. Proc wypada całkiem całkiem, ale bez rewelacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P4 3.06GHz kosztuje 3379zł - najszybszy proc Intela i można go porównywać z XP 2700+, który jest od niego tańszy

Athlon XP 2400+ kosztuje 900zł - jak dla mnie to high-end (za tyle to można mieć P4 2.53)

Athlon XP 1700+ - 230zł

Są testy, ale na zagranicznych stronach. Proc wypada całkiem całkiem, ale bez rewelacji.

te ceny to netto ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Athlon XP 1700+ - 230zł

Athlon xp 2400+ 900 zł ? Najtańiej widziałem go po 1040 jakby kosztował 900 to chyba by sie znalazł u mnie w kompie ale 1040 zł to za dużo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja i taq bym qpil P4 dlatego tylko ze sie lepiej kreca

Tearz czas intela. Moze w 2003 znowu amd bedzie rzadzic, ale teraz walczy o utrzymanie sie, stad te poje.... ceny. W tej chwili chyba lepiej rzeczywiscie kupic p4. 2,53 albo 2,4 to dobry wybor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówie o cenach brutto z przyszłej (już zamówionej) dostawy w osiedlowym sklepie.

terefere, [gluteus maximus] blada, ale zciema

??? nie wierzysz to se poczekasz miesiąc i bedziesz miał po 900 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tearz czas intela. Moze w 2003 znowu amd bedzie rzadzic, ale teraz walczy o utrzymanie sie, stad te poje.... ceny. W tej chwili chyba lepiej rzeczywiscie kupic p4. 2,53 albo 2,4 to dobry wybor.

Jak dla mnie teraz najlepszym wyborem jest 1700+ - przecież on jest pravie za darmo.

Z wyższej pułki zgodze się, że P4 2.4/2.53GHz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie teraz najlepszym wyborem jest 1700+ - przecież on jest pravie za darmo.

Z wyższej pułki zgodze się, że P4 2.4/2.53GHz.

Zgadzam się z tym Athlon 2000Xp i podkręcenie

Tj wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...