Skocz do zawartości
Tasior _

Komatybilnosc w tyl

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstepie chce podziekowac wszystkim ktorzy odpowiedzieli na moje pytanie w kwesti wyboru mobo :lol: . Praktycznie jestem juz zdecydowany na GA-7av :) Mam teraz jeszcze tylko jedno pytanie czy jesli juz kupie te plyte + Athlon 1800 XP to moja stara grafika Riva TNT 2 m64 teoretycznie CREATIVA pochodzi jescze troche na tej plycie tj czy jest tam tryb agp x2 . Bo jak nie to bede musial odwlec troche ten zakup i nazbierac na nowa grafe jeszcze . A tak btw co byscie polecili gdzies tak w cenie 300 zlociszy ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO do mobo to gratuluje wyboru :) Dzisiaj też taką samą mobo będe miał :) Twoja grafa na 100% pujdzie bez żadnego problemu.A co do zmiany grafy to masz troche mało złociszy :( ale jak chcesz nową to kup sobie np.gf3Titanium.Jest naprawde dobra, chociaż troche nie z tej epoki.polecam Ci popatrzyć na allergo.pl.Ja swego gf3ti200 128ram kupiłem za właśnie 300zł (ale nie na allegro)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO do mobo to gratuluje wyboru :) Dzisiaj też taką samą mobo będe miał :) Twoja grafa na 100% pujdzie bez żadnego problemu.A co do zmiany grafy to masz troche mało złociszy :( ale jak chcesz nową to kup sobie np.gf3Titanium.Jest naprawde dobra, chociaż troche nie z tej epoki.polecam Ci popatrzyć na allergo.pl.Ja swego gf3ti200 128ram kupiłem za właśnie 300zł (ale nie na allegro)

Dzieki.

Napisz swoje wrazenia jak juz odpalisz te plytke w swojej maszynie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wstepie chce podziekowac wszystkim ktorzy odpowiedzieli na moje pytanie w kwesti wyboru mobo  :lol: . Praktycznie jestem juz zdecydowany na GA-7av :) Mam teraz jeszcze tylko jedno pytanie czy jesli juz kupie te plyte + Athlon 1800 XP to moja stara grafika Riva TNT 2 m64 teoretycznie CREATIVA pochodzi jescze troche na tej plycie tj czy jest tam tryb agp x2 . Bo jak nie to bede musial odwlec troche ten zakup i nazbierac na nowa grafe jeszcze . A tak btw co byscie polecili gdzies tak w cenie 300 zlociszy ? :lol:

A nie lepiej wziąć xp 1700 (a jeszcze lepiej 1600) bo p opierwsze znacznie lepiej się kręcą, szcególnie xp1600 a do tego masz koło 30-40 pln w kieszeni które możęsz dołożyć do grafy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1600+ w tej chwili jest mniej opłacalne niż 1700+ (ale to jeszcze zalezy dla kogo).

Co z tego, że kręci się lepiej skoro do tych samych wartości? Kupując 1700+ nie trzeba tak wysokich częstotliwości co u 1700+ aby osiągnąc rządany efekt (chyba, że komuś zależy na jak najwyższym FSB).

Cena taka sama w przypadku 1700+ co 1600+ (dopiero 1800+ jest droższy o kilkadziesiąt zł).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...