GenghisKhan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 cze zrobilem v moda na moim procu ale potrzebuje wiecej tzn 1.5V default +0.2V??? dostalem po polaczeniu nozek 0.1V a to za malo te tabelki z nozkami juz mnie zamieszaly i nie wiem co polaczyc zeby dzialalo prosze o helpa - bo mi sie myslec nie chce - moze ktos ma tak???? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 zrob vmod'a bezposrednio na regulatorach napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 zrob vmod'a bezposrednio na regulatorach napieciatak yasne z tym tez trzeba pomyslec a mi sie nie chce ja wole zdrutowac celka i spokoj mam :P juz mam trzeba poprostu jeszcze jedna nozke przylaczyc do vid 2 czyli drutuje vid 2 vid 1 i vid 0 i mam defaultowo 1.65V czyli starczy :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...