MadMat Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Witma przedwczoraj kupilem sobie nagrywarke DVD dzisiaj chcialem odtworzyc sobie film DVD wkladam plytke uruchamiam all player i klikam mode -> dvd i wyskauuje mi brak plytki w napedzie. Czy musze cos wgrac jeszcze zeby mi odtwarzal ? Czy moze jet uszkodzony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Witma przedwczoraj kupilem sobie nagrywarke DVD dzisiaj chcialem odtworzyc sobie film DVD wkladam plytke uruchamiam all player i klikam mode -> dvd i wyskauuje mi brak plytki w napedzie. Czy musze cos wgrac jeszcze zeby mi odtwarzal ? Czy moze jet uszkodzony ? 1644910[/snapback] Wad moze byc masa.nie podales za wiele informacji. Moze to wina plytki , moze kodekow, a moze poprostu masz kiepski firm ware...nie podales tez jaki naped posiadasz.Wlasciwie to caly h*j podales.sory za brak kreseczek ale pisze z windy EN novel edition.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Sluchajta wszystko dziala zrobilem ale z jednym jeszce mam problem mam plytke nagraną przez DVD typowy (podłączony do tv) i nie chce mi odtwarzac jej ale nie tylko mi gdyz u kolegów tak samo a na tym dvd na którym zostalo nagrane dziala ! co jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...