CriXu Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Witam Mam prosbe aby ktos dokladnie mi opisal jak sie uzywa płynu do udrazniania glowic (płynu do uzytku wewnetrznego -tak jest naisane na produkcie) bo mam 2 pojemniki po tuszach zapchane (HP56) i tak sobie pomyslalem ze skoro mam plyt warto by bylo go urzyc :P Zastanawiam sie jak to zrobic czy jakas mala ilosc trzeba wstrzynkac do srodka pojebnika i zalac normalnym tuszem czy caly plyn i pozniej go wylac czy caly plyn i czekac kilka dni az wyparuje (ew kilka lat) lub pozniej samemu go wyciagnac... Napiszcie mi jak tego urzyc pozadnej instrukcji nie moglem znalesc na necie a nie chcial bym zle zrobic bo moze sie przydac jeszcze na przyszlosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bundy81 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Przyłączam się do pytania !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...