KooraH Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Witam, mam pytanie z serii "wątpliwosci laika". Potrzebuję nowego procesora pod płytę Mercury KOB P4X266 NFSX i nie wiem czy procesor z serri P4 Celeron będzie w pełni kompatybilny z tym modelem (przedtem używałem P4 1.7Ghz). Socket w obu przypadkach ten sam (S478), nie wiem po prostu czy Celeron będzie działał bez zarzutu. Z góry dzięki za okazaną pomoc przy rozwiewaniu wątpliwości.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) powinien byc kompatybilny;) Edytowane 15 Września 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KooraH Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Chodzi mi po prostu o to czy jakikolwiek Celeron będzie działał, bo nie mam na razie pieniędzy na lepszy sprzęt, a komp jest mi teraz bardzo potrzebny... EDIT: dzieki :) Edytowane 15 Września 2005 przez KooraH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jakikolwiek tak, wejdź na stronę producenta i poszukaj sobie tam informacji, jakie procesory obsługuje twoja płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...