tech.tel Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wczoraj załozyłem jeden topic w dziale Ośla Łączka na temat wycieczki, dziś również założyłem kolejny Topic w tym samym dziale o nazwie "Gdzie warto pojechać" wchodzę po paru godzinach na forum a tematu 1 jak i 2 nie ma. Co się dzieje? Czyżbym tymi topicami złamał regulamin? Proszę o wyjaśnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wydaje mi się że moderzy są lekko przewrażliwieni i analogicznie przenoszą tematy na testowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=153943 EDIT: Kiedy wypowiadałem sie w tamtym temacie nie mialem pojecia, ze wczesniej był on na Oślej. Edytowane 15 Września 2005 przez fipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 A to co? I do tego na oślej. Może najpierw lepiej trochę poszukać, a nie od razu posądzać, że "giną posty" :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jeszcze jedno - mozna bylo przeciez dopisac do pierwszego tematu.... a nie zakładać nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 mozna bylo przeciez dopisac do pierwszego tematu.... a nie zakładać nowy. 1650527[/snapback] Można było ale user twierdzi że tematy zniknęły :blink: Wczoraj załozyłem jeden topic w dziale Ośla Łączka na temat wycieczki, dziś również założyłem kolejny Topic w tym samym dziale o nazwie "Gdzie warto pojechać" wchodzę po paru godzinach na forum a tematu 1 jak i 2 nie ma. 1650406[/snapback] 1. temat ten wcześniejszy jest na oślej. 2. temat został przeniesiony na testowe (chyba). Jak zwykle winni są moderatorzy, bo kasują :blink: tematy. :mur: Co widać powyżej między innymi w moim poście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Co do tematów - przenoszone są na testowe - bo ich żywotność i tak wyniesie 2-3 dnia - a na testowym będzie więszke zaintresowanie tematem... BTW - Poca - bardzo mnie się podoba Twoj avatarek. Jest miodzio ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wydaje mi się że moderzy są lekko przewrażliwieni i analogicznie przenoszą tematy na testowe. 1650415[/snapback] Jak zwykle powalajaca trafna i rzeczowa opinia... Btw, wyrzucajac kontekst przeczucana na testowe mozesz tak w kazdym temacie pisac.. :> BTW - Poca - bardzo mnie się podoba Twoj avatarek. Jest miodzio ;] 1650572[/snapback] Nie podlizuj sie.. ;] I tak nie dostaniesz sie do SeS.. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Fkatycznie jeden topic pozostał na Oślej, sorry za zamieszanie. Temat uważam za zakończony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...