artretyk Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Witam Jestem dość świerzy na tym forum ale mam nadzieje, że sie szybko rozkręce :P Może przejde do przedstawienia swojego problemu, otórz kilka dni temu znalazłem w necie strone żywcem sciagnięta z mojej ( lejout i opisy te same co u mnie ) Jedyne co mam to adres kolesia który jest za to odpowidzialny. Więc co musze uczynić, żeby znaleść winowajce ? Dodam tylko, że strona jest gatunku erotycznego czy istnieje jakaś szansa na uzyskanie danych osobowych tejrze wlaśnie osoby ? Dziekuje z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jezeli jestes w stanie udowodnic, ze to ty stworzyles ten szablon, ze to do Ciebie naleza prawa autorskie oraz to, ze na twojej stronie widnieje informacja, iz niewolno kopiowac layoutu, to spokojnie mozesz skontaktowac sie z administratorem serwera, na ktorym miescie sie witryna i przedstawic swoj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artretyk Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) www.hentai.plus.prv.pl <- nasza strona www.hentaiplus.za.pl <- strona kolesia mam jego adres ip, chodzi mi głownie o adres zamieszkania. Czy istnieje taka możliwość, że takie dane uzyskam od tepsy ? Edytowane 16 Września 2005 przez artretyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 OrgName: ThePlanet.com Internet Services, Inc. OrgID: TPCM Address: 1333 North Stemmons Freeway Address: Suite 110 City: Dallas StateProv: TX PostalCode: 75207 Country: US to jest miejsce gdzie znjaduje sie strona wiec chyba za duzo nie zdzialasz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 sory znalazlem jeszcze wiecej :D Location: United States [City: Placentia, California] Looking up 70.84.247.213 at rwhois.theplanet.com:4321. %rwhois V-1.5:003eff:00 rwhois.theplanet.com (by Network Solutions, Inc. V-1.5.9) network:Class-Name:network network:ID:THEPLANET-BLK-13 network:Auth-Area:70.84.0.0/14 network:Network-Name:TPIS-BLK-70-84-247-0 network:IP-Network:70.84.247.208/28 network:IP-Network-Block:70.84.247.208 - 70.84.247.223 network:Organization-Name:Osemka Internet Media network:Organization-City:Wojtowo network:Organization-Zip:11-010 network:Organization-Country:PL network:Description-Usage:customer network:Server-Pri:ns1.theplanet.com network:Server-Sec:ns2.theplanet.com network:Tech-Contact;I:abuse@theplanet.com network:Admin-Contact;I:abuse@theplanet.com network:Created:20041011 network:Updated:20041011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Moze niech napisze pod ten adres abuse@theplanet.com i opisze swoj problem? Nie sadze, zeby cos zadzialali, ale sprobowac nie zaszkodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...