DziubekR1 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Siema! Interesuje mnie jak (i gdzie) mozna sprawdzic wartosc rynkowa pojazdu. Firmy ubezpieczeniowe raczej maja gdzies zapisane swoje ceny, a nie biora ich z allegro :wink: , wiec jestem ciekaw gdzie mozna sobie aktualne ceny pobadac. Interesuje mnie motor Suzuki GS 500 z 92 roku. Ceny z allegro mniej wiecej znam, ale tera pytanie jaka cene maja zapisane np. firmy ubezpieczeniowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jest taka baza - eurotax chyba sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Popatrzylem, ale tam tylko auta wyceniaja, a ja bym chcial motor wycenic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Popatrzylem, ale tam tylko auta wyceniaja, a ja bym chcial motor wycenic 1652086[/snapback] moze w urzedzie skarbowym - jak sie kupuje od kogos samochod to podajesz wartosc a oni jesli cos nie pasuje sprawdzaja w jakims katalogu.. moze z motorami jest tak samo.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 No na bank maja, ale mi wlasnie o to chodzilo, czy nie mozna tego jakos na necie obczaic, bo nieche mi sie latac po urzedach :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...