e!Gr00bY Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Więc właśnie skończyłem małe testy i o to co osiągnąłem... To są najwyższe czestotliwości bez błedów po 3 przejsciach memtestem. 175MHz przy ustawieniach SPD i normal 172MHz przy max. timingach i CL2 Więc chyba bez zadnych specjalnych atrakcji :? Spodziewałem się trochę wiecej... Napięcie standardowe 8) Update - dla zainteresowanych moge podać dokładną serie. Chyba juz ją gaz podawal bo to jego pamieci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 A jaka konkretnie seria tych Winbondów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 344MHz dla max timingów i 350 SPD, niewiele ponad specyfikacje producenta (333). A przy 400MHz jest sporo błędów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ze stickera Kingstone'a KVR333X64C25/256 Z kostki ramu: WINBOND 238WD W942508BH-6 Axcel - powyżej 380MHz to one wogule sie nie uruchamiaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no to testowales moja pamiec - szkoda mi to slyszec ale to powinno wysatrczyc i tak zeby wicisnac praktycznei max z xp'eka. A ja kupilem te kingstony z baraku innych mozliwosci i sadzilem ze sie kreca i tak duzo gorzej bo testowalem kiedys ddr266 cl2 i 275 udalo mi sie osiagnac:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Wystarczy zwiększyć napiecie i da się sporo więcej. Swoich nie testowałem aż tak wnikliwie bo narazie mam zastępczy zasilacz 235W. Najwięcej wyciągnołem 187mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Cos Rafal slabo. U mnie 182MHz najostrzejsze timingi. Wiecej nie moge ze wzgledu na proca i plyte :cry: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Pewnie poprostu "słabsza partia"... A, że słabo to nie moja wina - nic na to nie poradze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...