Koles Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Jak w temacie mam problem z cd-romem. Pewnego dnia poszedłem socie z nim do kumpla kiedy przyszedłem i go podłączyłem BIOS go widzi ale windows nie (win98). Przedtem wszystko działało. Może rozwiążecie mój problem> Z góry THX!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ZWORKI USTAW!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ustawiłem i nic w BIOSIE jest a win go nie widzi!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Wgraj sterowniki a jak to nie pomoże jeszcze raz wina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Sterowniki do cd? Pierwsze słysze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Wgraj sterowniki a jak to nie pomoże jeszcze raz wina. Nie przesadzaj ;). Ty instalujesz stery do cd romu w windzie?? Tez bym tak chciał ;) Taki problem występował czasem w moim starym kompie, ale występowało to żadko i jak już to samo sie naprawiało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 A podłączyłeś tak samo jak wcześniej i wshystkie kabelki? U mnie jest kabel zasilający, IDE i jeszcze jakiś przewodzik (z nim i bez niego działa dobrze :P). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Boże, skąd wy sie bierzecie!? Ten przewodzik to kabel audio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Boże, skąd wy sie bierzecie!? Ten przewodzik to kabel audio No nie jest źle. Ważne że mu działa dobrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Dzięki grzesio, że mnie poinformowałeś :) Nie wszystko trzeba wiedzieć, a jak raz mi ktos coś powie to zapamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Cos musi byc zle podlaczone. U mnie bylo na odwrot. w biosie nie bylo dysku, a w windzie sie pohjawial... Pozmieniaj cos w biosie, jakies ustawienia dyskow. Moze zaskoczy w koncu. Albo windows od nowa, ale chyba nie trzeba bedzie. Moze ulamales piny? To ostatnio mi chozi po glowie, bo sam jeden ulamalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...