CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Mam win me i 2000 i chyba wgram linuxa ale nie wiem czy to mi czasem nie spowolni kompa lub go nie uszkodzi.Co o tym myślicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Mam win me i 2000 i chyba wgram linuxa ale nie wiem czy to mi czasem nie spowolni kompa lub go nie uszkodzi.Co o tym myślicie. tzn czy to systemu nie uszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigpraca Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Moze lepiej pozostan przy tych dwoch systemach, bo jak na razie to zadajesz troche (wybacz) glupie pytania. Poczytaj sobie na poczatek o strukturze dysku i o roznych systemach operacyjnych. Instalacja Linuxa niczego nie uszkadza, powoduje czasem niewielkie zmiany w okreslonej czesci dysku. Jesli sie o tym poczyta, to wszystko bedize jasne, proste i bezpieczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Moze lepiej pozostan przy tych dwoch systemach, bo jak na razie to zadajesz troche (wybacz) glupie pytania. Poczytaj sobie na poczatek o strukturze dysku i o roznych systemach operacyjnych. Instalacja Linuxa niczego nie uszkadza, powoduje czasem niewielkie zmiany w okreslonej czesci dysku. Jesli sie o tym poczyta, to wszystko bedize jasne, proste i bezpieczne. Wcale nie moj kumpel wgrał i potem nie mógł kompa uruchomić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Przedewszystkim odpowiedz sobie na pytanie czy potrzebujesz tego linuxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 A po co tobie on?? Nie warto go instalować tak szczerzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...