mil0n Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Wie ktoś może w jakich płytkach było wymagane napięcie -5V? Mój świętej pomięci HPC-360-302-DF zszedł i w serwisie wzamian zaproponowano mi GPS-400AA-101A albo HPC-420-302-DF i tu mam dylemat. Z jednej strony wolałbym delte bo jakoś już nie ufaj sirtekowi a z drugiej strony nie wiem czy moja płytka(starutki ECS K7S6A na sisie 745) nie wymaga tych -5V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 raczej nie potrzebuje, jakby szukajka dobrze działała to byś se sam poszukał, ale minimum znaków które musi mieć wyraz to 4, ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Np. MSI K8N SLI wymaga -5V. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 http://www.msi.com.tw/program/products/mai...ail.php?UID=641 MSI Reminds You... • Both power connectors, JPWR1 (24 Pin) & JPWR2 (4 Pin, for CPU Power ) must be attached to this model to ensure operation of the Mainboard. • A Power Supply of 450 watts, or above, is highly recommended for system stability. • ATX 12V power connection should be 18A or greater. • For this model, you must use a Power Supply which has a -5V pin supply. Chyba do SB Live te -5v jest potrzebne. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mil0n Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No akurat jestem posiadaczem SB128 ale może nie będzie robić problemów. W instrukcji na ten temat jakoś nic nie znalazłem. No nic okaże się jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mil0n Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jak się okazało płytka śmiga pięknie na GPS-400AA-101A który nie posiada lini -5v. Zastanawia mnie tylko czemu speedfan w lini -5v wskazuje napięcie -5.31. Możliwe że to płyta ma jakąś przetwornicę ale to tylko moje domysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jak mnie pamięć nie myli linia -5v jest potrzebna niektórym kartom muzycznym do symetrycznego zasilania przedwzmacniaczy sygnałów. Dlatego przy stosowaniu zasiłek bez -5v przy niektórych kartach muzycznych moga pojawiac się problemy z dźwiękiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...