mariuszzzzz Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Czesc jestem nowy i nie wiem czy ten temat powinien tu byc. Potrzebuje pomocy wie ktos lub zna strony , forum z d-day normandy , bo ma gre d-day normandy ale nie wiem czemu nie moge zminic grafiki. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 piętro wyżej w Grach ten temat powinien być <_< Co do strony znasz taką strone jak google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzzzz Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 znam ale szukalem i trudno znalesc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 http://www.akdday.prv.pl/ 4271702 - tu jest gg cl z tego klanu. Jest teraz dostępny. Zapytaj go :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzzzz Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 on nie zna przyczyny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...