Jabol Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Mam pytanko odnośnie mojego nowego Radeona. Czemu po wlaczeniu kompa nie wlacza mi sie kren z biosem karty i plyty glownej? Tzn do biosa moge wejsc przez delete ale robie to po omacku. 8) Pierwsze co widze po wlaczeniu kompa to startujacy windows. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Na twoim miejscu cieszyłbym się że komp działa tak szybko że monitor nie zdąża się nawet porządnie włączyć :). Wcześniej mogło być inaczej bo wtedy faktycznie stara karta mogła wstrzymywać komputer do czasu uzyskania odpowiedzi z monitora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Na twoim miejscu cieszyłbym się że komp działa tak szybko że monitor nie zdąża się nawet porządnie włączyć :). Wcześniej mogło być inaczej bo wtedy faktycznie stara karta mogła wstrzymywać komputer do czasu uzyskania odpowiedzi z monitora.Ale to normalne ze nawet Radeon 9000 Pro nie wyskakuje na poczatku? Bo pierwszy raz mam Radeona, ale wczesnie Nvidie wszystkie biosa ladowaly "wizualnie". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Chyba już wszystkie klony tak mają , acz nie miałem okazji zobaczyć jak to jest w przypadku oryginalnego ATI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 siemka Pewno masz starszyt monitor ktory w satie gotowosci nie jest w pełni gotów do pracy czyli zanim on sie rożgrzeje i zacznie ci wyświetlać ty widzisz już ladowanie windy .Nic tu nie poradzisz!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 siemka Pewno masz starszyt monitor ktory w satie gotowosci nie jest w pełni gotów do pracy czyli zanim on sie rożgrzeje i zacznie ci wyświetlać ty widzisz już ladowanie windy .Nic tu nie poradzisz!!!!!!!! Monitor w podpisie. Ma az... 2 miesiace :lol: Moze mam bios na plycie za stary... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 a probowales w momencie zasysania rdzenia windy reset wcisnac wtedy monitor jush swieci i powinno sie ci o pokazac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Nie martw się. U mnie też nie ma. Jakoś tak już jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 a probowales w momencie zasysania rdzenia windy reset wcisnac wtedy monitor jush swieci i powinno sie ci o pokazacHe... ale to nie o to chodzi :) Moj monitor sie zdazy wlaczyc... Tylko po prostu nie ma obrazu. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 u mojego kumpla na GF2Ti made by Prolink PixelView tez nic sie nie pokazuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 to chyba było tak na kartach, które miały być w firmowych pcetach - ibm, hp itd. kumpel mial to na gf256 i podegral bios od creativa chyba (te same wyjscia tv i takie tam) i juz mu się pojawiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 miałem taki sam problem, wogóle nie mogłem wejsć do biosu bo monitor włączał się dopiero po załadowaniu windowsa,u mnie przyczyną był walniety monitor, po 2 tygodniach już wogóle sie nie włączył :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Na starym gf2mx wyświetlało status karty przez 2-3 sek a obecnie co któryś czas zdąże tylko zobaczyć przez ułamek sekundy. Nie darady nawet odczytać co tam pisze. Wniosek z tego taki iż nowy sprzęt robi wszystko szybciej i monitor nie nadąrza się z nagrzewaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a mi sie nie wyświetla bios karty ale mam bardzo stary monitor, 5 letnia 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 wszystko jest ok, nawet na starym analogowym monitorze nie zauważysz biosu, ati zrobilo to specjalnie, zawsze 3 sekundy jestes do przodu, nvidia wyswietla, ale mialem tez intela i740 ktory niewyswietlal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Wszystkie karty ATi tak mają :) Poprostu ATi to karty dla ludzi którzy nie muszą się chwalić tym co mają na pokładzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Czy wszystkie, nie wiadomo ;-), bo moze jakies stare ati rage maja ;-). W kazdym badz razie u mnie tez nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 u mnie ten problem wystepuje tylko kiedy monitor był w stanie czuwania i nagle włączam kompa, bo jeśli robie restart to wszystko widze od samego początku, więc nie wiem czy to wina kart ATI... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Poprostu na niektórych kartach tak już jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Mam pytanko odnośnie mojego nowego Radeona. Czemu po wlaczeniu kompa nie wlacza mi sie kren z biosem karty i plyty glownej? Tzn do biosa moge wejsc przez delete ale robie to po omacku. 8) Pierwsze co widze po wlaczeniu kompa to startujacy windows. Spróbuj podłaczyć wyjście TV do telewizora i potem wystartuj kompa :) Nie wiem czemu, ale niektóre radki tak mają że startują na TV, dopiero jak winda ładuje stery przełączają się na monitor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...