Skocz do zawartości
sylwia

Pasek Menu Sie Zawiesza!

Rekomendowane odpowiedzi

Format był wczoraj. W tej chwili właśnie tak się stało, są też inne problemy np próbuje otworzyć mój komputer, ale nie idzie, alt+ctrl+delete też nic nie daje

Na jednym kompie mam dwa systemy, nadodatek dwa Xp, może to przez to?? [Nie znam się na tym]

Edytowane przez sylwia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo zżera sychost.. [co to jest?]

1656634[/snapback]

sychost to proces dodany do systemu w wyniku działania wirusa LEOX.B

źródło:

http://www.liutilities.com/products/wintas...ibrary/sychost/

Instrukcje usuwania (dla symantsc'a ale dla innych antyvirów też można zastosować):

http://securityresponse.symantec.com/avcen...g7zsychost.exe1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem nowy pisałem post ale nigdzie go niema ;/

Siema mam problem typu ze komp mi sie zawiesza po krotkiej pracy albo graniu wszystko stoi nic nieda sie zrobic jedyne to res jest tak juz od dłuzszego czasu z 3 tyg. Skanowałem kompa i formatowałem z 3 razy i nic nadal sie zawiesza nic niemoge zrobic jestem bezradny i wkurzony moze to wir LEOX.B (sychost.exe ) podobno on zawiesza kompa moze to i ten wir powiem ze nierobiłem pełnego formata zformatowałem tylko 1 z 3 partycji czyli tam gdzie windows. Prosze was o pomoc !! Co to moze byc zawiesza mi kompa ;/ ;/ ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi