fly-bane Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 witam, mam pytanie. czym moze byc spowodowany bardzo wolny transfer przez USB 2.0. chodzi mi dokładnie o kopiowanie muzyki na mp3 player'a. player obsluguje usb2.0 (iRiver ifp-795) no i plyta glowna oczywiscie tez. winda - XP (wiec niby sterowniki usb2.0 ma w standardzie...). a jak wrzuce do kopiowania 200MB to idzie to z 15 minut. :mur: rafal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 NIe znam tego mp3 "na zywo" ale wiem ze czesto w playerach jest zamontowane USB2 a transfer ogranicza szybkość zapisu do pamięci a nie samo łącze.Chociaż nie przypuszczam aby w tym przypadku tak było ze wzgledu na porzadną firmę playera. Podstawa - sprawdz u kolegi jak sie wgrywa i bedziesz miał porównanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ja używam przenośnej pamięci SanDisk Cruizer mini 512Mb która korzysta z portu usb2.0. Transfer z i do jest również niski. Sam się zastanawiałem dlaczego tak sie dzieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Czym więcej urządzeń USB jest podłączonych pod kontroler USB w płycie głównej, to w tym momencie masz mniejszy transfer :cry: Podłącz tylko MP3 i zobacz teraz transfer <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam Zajrzyj tutaj. Może to pomoże. Pozdrawiam, MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Winda XP nie ma usb2.0 w standardzie, dopiero po sp. Ale flash mówi do rzeczy, tez bym to podejrzewał :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Winda XP nie ma usb2.0 w standardzie, dopiero po sp. Ale flash mówi do rzeczy, tez bym to podejrzewał :-P 1668132[/snapback] Tia, musi byc minimum sp1 albo czasami sterownik od producenta moba ... (Z CD...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...