Sandman Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Mój sprzęcik jak w podpisie. Ostatnio zamieniłek karte z 9000pro na 9700pro i od czasu do czasu tak z niczego komp mi sie restartuje. Czy jest możliwe aby mój zasilacz 360W nie domagał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Być może że zasiłka daje nistabilne napięcie, ale to chieftec, więc wątpie. 360W Powinno wystarczyć. Ja mialem podobny problem i przez miecha sie z nim ęczyłem, ao kazało sie ze to wina za mocno przetaktowanego procka. Możliwości może być wiele, więc najlepiej chyba szukać metodą prób i błędów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Być może że zasiłka daje nistabilne napięcie, ale to chieftec, więc wątpie. 360W Powinno wystarczyć. Ja mialem podobny problem i przez miecha sie z nim ęczyłem, ao kazało sie ze to wina za mocno przetaktowanego procka. Możliwości może być wiele, więc najlepiej chyba szukać metodą prób i błędów :D 1658912[/snapback] ...napięcia mam stabilne, a przed zmianą karty problemów z prockiem nie mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Może reinstalka wina pomoże. Niekiedy po zmianie sprzetu winda niechętnie chce chodzic na nowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Istnieje też możliwość, że to wina samej karty graficznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Istnieje też możliwość, że to wina samej karty graficznej... 1658995[/snapback] tez nad tym myslalem, rzecz w tym ze moge grac 3-4 h nonstop i nic. A czasem słucham winampa i nagle restart. No nic sprobuje przeinstalowac windowsa choc to byla zmiana z ati na ati wiec to raczej nie wina systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Moim zdaniem restart moze byc z kilku powodow: hardware: -Procesor (za bardzo przetaktowany) -Karta graficzna (za bardzo podkręcona) -pamięć (za ostre czas lub częstotliwość) -zasilacz nie trzyma dobrze napiecia software: -Wirusy -program monitorujacy napiecia. Biorąc pod uwage twój przypadek stawiam na duzy pobór prądu przez karte graficzna lub złe włozenie jej do slotu AGP(tzn jest zbyt luźna w slocie AGP lub styki są przybrudzone). Edytowane 21 Września 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...