Skocz do zawartości
hubcom

GF4Ti4400 - inny obraz na monitorze i na tv-out, można tak ?

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, że tak można. Po to właśnie są dwa ramdack'i. Posiadam Leadetek A250 (GF 4 Ti4200) i mogę na jednym monitorze np: pisać w Wordzie, a na wyjściu TV (lub LCD, lub na drugim monitorze - ta karta umożliwia to) oglądać film.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Oczywiście, że tak można. Po to właśnie są dwa ramdack'i. Posiadam Leadetek A250 (GF 4 Ti4200) i mogę na jednym monitorze np: pisać w Wordzie, a na wyjściu TV (lub LCD, lub na drugim monitorze - ta karta umożliwia to) oglądać film.

Może napiszesz jak to zrobić, bawiłem się z 30 ,in nView i nie udało mi się to :oops:

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie nie udaje wogole odpalic telewizora za pomoca nview. Wiec podzielonego obrazu nie mam tym bardziej :(

Pomaga mi w ogladaniu filmow program tvtool. Czekam na wersje, ze bedzie mozna zrobic obraz oddzielnie na TV i na karcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ja u siebie zauważyłem że jak podepnę drugi monitor to jest ok. mogę na każdym z nich wyświetlić co innego, niestety za cholerę nie mogę zrobić tego z TV.

Chyba tak jak piszesz może to być problem odpowiedniego oprogramowania.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ze sie podpinam ale mam problem z wyjsciem VIVO

tzn. Mam Sparkle GF4 MX 440. Jak ogladam filmy na TV to jest jakby siaka z mikroskopijnymi bialymi kropeczkami które smigaja w ta i spowrotem. Troche to uciazliwe i jakosc nie jest zbyt wysoka.

Na starej karcie ATI wszystko pieknie wyswietlało.

Wiecie co z tymzrobic czy to GF ma takie slabe wyjscia TV ? moze wina lezy po stronie oprogramowania. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Sprobuj odlaczyc kabel antenowy od tv - zazwyczaj pomaga

A GF ma kiepawe TV- out.

Dokładnie, a powodem tego jest to że kablówka jest najczęściej uziemiona, a w gniazdku masz "pseudo uziemienie" zrobione z połączenia zera na bolec, lub wcale nie masz uziemienia.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...