hubcom Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Grafa Leadtek'a 128 DDR, oddzielne ramdacki po 350 Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Oczywiście, że tak można. Po to właśnie są dwa ramdack'i. Posiadam Leadetek A250 (GF 4 Ti4200) i mogę na jednym monitorze np: pisać w Wordzie, a na wyjściu TV (lub LCD, lub na drugim monitorze - ta karta umożliwia to) oglądać film. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ja mam geforce 2mx i u mnie sie da wiec mysle ze uciebie napewno :DDDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 odpowiedz brzmi: nView :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Pewnie że można - ustawienia detonator'ów - nView. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Cytat Oczywiście, że tak można. Po to właśnie są dwa ramdack'i. Posiadam Leadetek A250 (GF 4 Ti4200) i mogę na jednym monitorze np: pisać w Wordzie, a na wyjściu TV (lub LCD, lub na drugim monitorze - ta karta umożliwia to) oglądać film.Może napiszesz jak to zrobić, bawiłem się z 30 ,in nView i nie udało mi się to :oops: Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Mi sie nie udaje wogole odpalic telewizora za pomoca nview. Wiec podzielonego obrazu nie mam tym bardziej :( Pomaga mi w ogladaniu filmow program tvtool. Czekam na wersje, ze bedzie mozna zrobic obraz oddzielnie na TV i na karcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Właśnie ja u siebie zauważyłem że jak podepnę drugi monitor to jest ok. mogę na każdym z nich wyświetlić co innego, niestety za cholerę nie mogę zrobić tego z TV. Chyba tak jak piszesz może to być problem odpowiedniego oprogramowania. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Jak podpinasz drugi monitor ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Normalnie karta ma 2xD-Sub. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Sorki ze sie podpinam ale mam problem z wyjsciem VIVO tzn. Mam Sparkle GF4 MX 440. Jak ogladam filmy na TV to jest jakby siaka z mikroskopijnymi bialymi kropeczkami które smigaja w ta i spowrotem. Troche to uciazliwe i jakosc nie jest zbyt wysoka. Na starej karcie ATI wszystko pieknie wyswietlało. Wiecie co z tymzrobic czy to GF ma takie slabe wyjscia TV ? moze wina lezy po stronie oprogramowania. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Sprobuj odlaczyc kabel antenowy od tv - zazwyczaj pomaga A GF ma kiepawe TV- out. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Cytat Sprobuj odlaczyc kabel antenowy od tv - zazwyczaj pomaga A GF ma kiepawe TV- out. Dokładnie, a powodem tego jest to że kablówka jest najczęściej uziemiona, a w gniazdku masz "pseudo uziemienie" zrobione z połączenia zera na bolec, lub wcale nie masz uziemienia. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Cytat Sprobuj odlaczyc kabel antenowy od tv - zazwyczaj pomaga A GF ma kiepawe TV- out. Podziałało !!!! :lol: :lol: :lol: dzieki chłopaki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...