_Ran'dall_ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Mam problem .....mój procek po podkręceniu ma dość wysoką ( 45 w spoczynku i ok 57 w stresie ) , więc chciałbym kupić nowy cooler . Mam na niego do 90 zł myślę nad Pentagramem Frezzone QC80 czy jest to dobry wybór? , jak ktoś zna cos lepszego w tej cenie niech pisze :wink: . Z gory THX Edytowane 20 Września 2005 przez _Ran'dall_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Nawet bardzo dobry wybór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Dobry wybór ale po co nowy temat jak już tyyle tego jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Dobra , mam jeszcze tylko jedno pytanko ...Czy jest duża różnica między QC80 , a QC100 ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jak dla mnie to te tempereturki są ok i to na kręconym ale 80 będzie dobym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 mój faworyt ;) Arctic Cooling Freezer64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jakby ktos mógl niech poda mi czy duża różnica będzie między QC80 Cu a QC100 Cu bo teraz zastanawiam się tylko nad tymi dwoma . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 QC100 Cu Jest troszeczke większy od QC80 Cu i ok. 20 zł droższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galandilias Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 to ja cos mniejszego polece :) Gigabyte GH-PDU21-SC (4x heatpipe + 110x110 cooler) cena ok 110 cichy a temp jak w syg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 100 Cu ma jeszcze pofalowane listki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A w komputroniku wyrwiesz 120Cu... za 89zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A w komputroniku wyrwiesz 120Cu... za 89zł 1662569[/snapback] Wersja QC100 Cu kosztuje ok.100zł http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14548 , chyba że chodzi ci o wersję Alcu ona może tyle kosztowac :wink: A wie ktos może jaka jest różnica w temperaturach między 100Cu , 80Cu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Prawdopodobnie kilka stopni (poniżej 10*C) i głośność (80 ze względu na rozmiary jest głośniejsza). Osobiście wziąłbym "setkę". Co do "120" jest mniej wydajna od "setki" - jest jednak większa i nieznacznie cichsza. TUTAJ masz najtańsze z miedianymi radiatorami - weź który ci odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Gwoli ścisłości Arctic Freezer nie pasuje pod socket 462 (s A)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 tak czy siak QVC 120 był mniedawno w komputronie za 89 żetonów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 :wink: Dzięki za wszystki rady :wink: Chyba wezmę 'setkę' od pentagrama . Temat można zamknąć :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...