Gość KOzi]K[ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Czy to mozliwe zeby z takim prametrem wstal komp? bios wchodzi wykrywa urzadzenia a pozniej blue screen o informuje o bledzie(przed windkiem) Zasilacz jest nowiutenki:)podlaczony zostal poraz 1 do kompa.proc pl glowna i grafa pochodza od /matthew/'u(zestaw nr 1) i mowi ze dzialalo wszystko elegancko:).Plyta wymaga zasilania 12 voltowego to podlaczylem:)jak wyskoczyl 1 blad to reset i do biosa a ja patrze i na czerwono swieci sie parametr przy 12V-9.3! czy ktos mi cos doradzi co zrobic?? Edytowane 20 Września 2005 przez KOzi]K[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Miernik w ręke ale coś mi się wydaje że [;może być zły (89% bo nawet błąd jest :/ no i płyta tak mocno się nie może mylić). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 w co wsadzic ten miernik:)i jaki ma byc:p:)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Miernik elektroniczny za 20zeta w każdym sklepie eletronicznym. Wsadzić do molexa czerwony do żółtego kabla, a czarny możesz se wsadzić w obudowę albo inne takie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) ok:) wsio zaczelo smigac:] dzieki za pomoc Edytowane 22 Września 2005 przez KOzi]K[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...