MicJes Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Jak to jest? Systemy mamy prawie identyczne, wiec mam pytanka: 1.Dlaczego w tescie Game 2 - Dragothic - High Detail jest dwa razy szybszy ode mnie? 2.Dlaczego w Fill Rate (Single-Texturing) i Multi Texturing jestem szybszy? 3.Dlaczego w Point Sprite Speed jest taka KOLOSALNA roznica??? Z gory thx MicJes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Coś nie tak z tym linkiem, on tylko zadziała na twoim kompie. Daj dokładne dane na temat systemów itp. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Coś nie tak z tym linkiem, on tylko zadziała na twoim kompie. Daj dokładne dane na temat systemów itp. Pozdr. JA ON 1. 13,6fps 26,5 2.single i multi jestem szybszy 3. 1.2 5,3 Sysyemy identyczne-win xp, TB1400, ja 384SDR on 256SDR, grafa identyczna(gf2mx400 128bit) ja podkrecona grafa na 200/215 on na 190/190. Cos jest nie tak chyba??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Sprawdź: 1. Sterowniki (czy macie te same) 2. AGP Aperatur Size 3. Po skończonym teście zobacz ile karty przydzielają miejsca w swojej pamięci dla textur (da się to zmienić jakimś softem typu Riva Tuner lub inne) 4. Nie mam pojęcia. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 bo ja juz nie mam zielonego pojecia. Inni na gf2 mx400 maja ponad 3200pkt. O co chodzi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 bo ja juz nie mam zielonego pojecia. Inni na gf2 mx400 maja ponad 3200pkt. O co chodzi???Nie wiem jaki masz sprzęt ale może masz nie zainstalowane 4in1 lub Sis AGP Driver. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Daj linki do wynikow a nie marudzisz i nikt nie wie o czym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...