libero Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Mam takie pytanie zkad mozna sciagnac sobie mms'y na komureczke ? ktos wie ? Bo ja kabla jeszcze nie mam a sie strasznie nudze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 www.era.pl Na koma z numeru za 2 (chyba) zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Strona Ery tak jak wyzej oraz strona Plus'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Strona Ery tak jak wyzej oraz strona Plus'a Thx niestety moja idealna siec nie ma tak zaawansowanej opcji :) A wiesz skad moge sobie kolorowe obrazki posciagac ?cos ala wapster ? Alobo gdzie sa tylko do pobrania na hdd bo moge sobie bluetoothem wyslac :) Tylko nie mam co :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...