wizjonerek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Elo to ja :) szybko mi odpowiedzcie każda chwila na wage złota płyta jak w podpisie zapodałem biosa Ver 1.6 i mówie walne go na FSB 166 . wiec proc na mnoznik x8 daje FSB 166 i restart komp wstaje po poscie Zwiecha mysle pamieci dałem wszystko na deafulta i restart post przeszło XP sie ładuje i sie załadował :D:D:D: zajebiscie mysje super właczam sandre 2002 a on mi pisze PCI 44 multip 1/4 przecież zaraz by mi sie zjarało wszystko mysle (teraz tak mam i do was pisze) sciagam nową wersje sandry jakieś 2003 i nową 2002 sprawdzam a tam multip 1/4 Pci 35 pamieci na 140Mzh ludzie przecież to nie mozliwe !!! co jest grane jak moze być multip 1/4 i Pci 35???? przez 4 to już bardziej Pci 44 MHZ !!!!! dodam ze wszystko działa jakim programem sprawdzić co widzi multip 1/5 ????? pomózcie szybko bo jak jest Pci 44 to sie moge odpowiedzi od was nie doczekać !!! plissss pozdrówka Wizjo doda, tylko ze według liczenia ze Pci ma 35mhz to multip musiałby miec 4,7 a nie ma takich przecie :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 140/4=35, przy 166/4 masz dopiero 41,5 tak że i tak nie 44. Nie za bardzo kumam o co Ci chodzi, jakie 44???? Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 nie mialem doczynienia z taka plyta ale moze sprobuj rsznie ustawic dzielnik PCI a jak nie to zaladuj stary bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 140/4=35, przy 166/4 masz dopiero 41,5 tak że i tak nie 44. Nie za bardzo kumam o co Ci chodzi, jakie 44???? Pozdr. no tak mi pisze we wszystkich testach !!! 44 sam zrobiłem oczy bo przecież tak nie moze być ludziska odpowiedzcie szybciej bo jak naprawde jest 44 to mi komp długo nie pochodzi szybko szybko :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Z tego co wiem chyba prawie wszystkie płyty na kt333 posiadają mnoznik pci 1/5 wyjątkiem jest MSI kt3 ultra! Więć sie niemartw PCI powinno być 33mhz w najgorszym wypadku będzie 41.5 mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Nie zwarcaj uwagi na Sandre ona bzdury podaje ! Ona podaje częstotliwość pci ze swojej bazy więc sandrą sie nie przejmuj w najgorszym wypadku będziesz miał 41.5 mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Z tego co wiem chyba prawie wszystkie płyty na kt333 posiadają mnoznik pci 1/5 wyjątkiem jest MSI kt3 ultra! Więć sie niemartw PCI powinno być 33mhz w najgorszym wypadku będzie 41.5 mhz.jak mam sie nie martwić 41,5 ????? to duzo za duzo poleccie jakim programem sprawdzić ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 140/4=35, przy 166/4 masz dopiero 41,5 tak że i tak nie 44. Nie za bardzo kumam o co Ci chodzi, jakie 44???? Pozdr. no tak mi pisze we wszystkich testach !!! 44 sam zrobiłem oczy bo przecież tak nie moze być ludziska odpowiedzcie szybciej bo jak naprawde jest 44 to mi komp długo nie pochodzi szybko szybko :)) Wg mnie Sandra głupoty pokazuje i tyle. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Z tego co wiem chyba prawie wszystkie płyty na kt333 posiadają mnoznik pci 1/5 wyjątkiem jest MSI kt3 ultra! Więć sie niemartw PCI powinno być 33mhz w najgorszym wypadku będzie 41.5 mhz.jak mam sie nie martwić 41,5 ????? to duzo za duzo poleccie jakim programem sprawdzić ??? Niestety niema takiego programu :( . Zobacz steping swojego soltego coś słyszałem że steping C ma poprawną obsługe FSB 166. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Z tego co wiem chyba prawie wszystkie płyty na kt333 posiadają mnoznik pci 1/5 wyjątkiem jest MSI kt3 ultra! Więć sie niemartw PCI powinno być 33mhz w najgorszym wypadku będzie 41.5 mhz.jak mam sie nie martwić 41,5 ????? to duzo za duzo poleccie jakim programem sprawdzić ??? Niestety niema takiego programu :( . Zobacz steping swojego solteka coś słyszałem że steping C ma poprawną obsługe FSB 166. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Z tego co wiem chyba prawie wszystkie płyty na kt333 posiadają mnoznik pci 1/5 wyjątkiem jest MSI kt3 ultra! Więć sie niemartw PCI powinno być 33mhz w najgorszym wypadku będzie 41.5 mhz.jak mam sie nie martwić 41,5 ????? to duzo za duzo poleccie jakim programem sprawdzić ??? Niestety niema takiego programu :( . Zobacz steping swojego soltego coś słyszałem że steping C ma poprawną obsługe FSB 166.też mi sie tak wydawało cały dzień dzisiaj poświeciłem na szukanie informacji czy ma czy nie ma i czy zadziała (test organoleptyczny w domu jak wróciełm z pracy) ale jak zobaczyłem testy z 2 x sandra 2002 i jakaś 2003 to mi sie włosy zjeżyły . a polecicie jakiś program do podawanie info o sprzeie ??(coś jak sandra) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Nie masz jakiegoś softu do płytki, pogrzeb trochę. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 też mi sie tak wydawało cały dzień dzisiaj poświeciłem na szukanie informacji czy ma czy nie ma i czy zadziała (test organoleptyczny w domu jak wróciełm z pracy) ale jak zobaczyłem testy z 2 x sandra 2002 i jakaś 2003 to mi sie włosy zjeżyły . a polecicie jakiś program do podawanie info o sprzeie ??(coś jak sandra)A poco Ci taki program ? Takie programy są bezużyteczne ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 140/4=35, przy 166/4 masz dopiero 41,5 tak że i tak nie 44. Nie za bardzo kumam o co Ci chodzi, jakie 44???? Pozdr. no tak mi pisze we wszystkich testach !!! 44 sam zrobiłem oczy bo przecież tak nie moze być ludziska odpowiedzcie szybciej bo jak naprawde jest 44 to mi komp długo nie pochodzi szybko szybko :)) Wg mnie Sandra głupoty pokazuje i tyle. Pozdr. nie no nikt nie wie ??? czym testujecie swoje maszyny sandra pokazuje bzdury w cpiud nie mpokazuje takich informacji wiec czym ??? ale to i tak rewelacja bo płyta wstała na FSB 166 :D:D WinXP działał stabilnie do FBB 180 (mnoznik musiałem na procu zmniejszyć) ale to i tak sukces jak na tą płyte :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Z tego co wiem chyba prawie wszystkie płyty na kt333 posiadają mnoznik pci 1/5 wyjątkiem jest MSI kt3 ultra!1 PRIMO gadasz glupoty!!!! Co do MSI 2 PRIMO na amerykanskim forum udowodniono ze MSI ma mnoznik 1/5!! za pomoca oscyloskopu i spiecjalnego benchmarka!!!!!(nie pamietam nazwy) 3 PRIMO ULTIMO najnowszego biosa mam do XP 2600+ wiec do FSB 166! Wiec jak nie masz pewnosci to nie gadaj glupot!!! BTW w tej chwili mam FSB 167!!! i nic sie nie dzieje SYSTEM ROCK STABLE~!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Z tego co wiem chyba prawie wszystkie płyty na kt333 posiadają mnoznik pci 1/5 wyjątkiem jest MSI kt3 ultra! Więć sie niemartw PCI powinno być 33mhz w najgorszym wypadku będzie 41.5 mhz.a no własnie ze nie wszystkie problem soltego już znany od dawna . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Starsza wersja Fuzzy Logic bodajże sprawdzała częstotliwość szyny PCI... btw. nieprawdą jest że msikt3ultra nie ma dzielnika 1/5; sprawdzone, ot chocby na własnej skórze 133@192 przez kilka miesięcy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...