Rekk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam :) Od jakiegoś czasu mam problem z grami 3d (Neverwinter Nights i Warcraft III). Mianowicie, gdy włączam grę to mam przepiękny pokaz slajdów i gra zawiesza się całkowicie po czasie ok. 30min. Myślałem, że to wina windowsa, więc przeinstalowałem, ale bez efektów, w grze cały czas migają mi tekstury. Sprzęt taki jak w podpisie, gry tegu typu chodziły bardzo dobrze wcześniej. System czysty, przeinstalowany, grafika nie jest podkręcana itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jakie stery? Sprawdz z innymi nie najnowszymi. Może coś nie tak z wentylem na niej jeśli w ogóle jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Aktualnie najnowsze, ale próbowałem jeszcze z wersją 77.72, bo na nich działało kiedys :P, bez rezultatu. [edit]: problem występuje też w wygaszaczach 3d, czyli cały 3d mi się psuje :P to chyba wina karty... Edytowane 21 Września 2005 przez Rekk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jani Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Aktualnie najnowsze, ale próbowałem jeszcze z wersją 77.72, bo na nich działało kiedys :P, bez rezultatu. [edit]: problem występuje też w wygaszaczach 3d, czyli cały 3d mi się psuje :P to chyba wina karty... 1661093[/snapback] ja bym na twoim miejscu wywalil stery i zainstalowal stare ale jare 42.23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...