pit Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ach gdyby tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 A KTO BY TAK NIE CHCIAL :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 przesadzone zdjecie......az sie rozmarzylem........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja bym tam wolał widok na plaże nudystó, znaczy sie nudystek wiek ok 15-30lat :))) A ja mam nawet spoko widok na park. Mieszkam w akademiku Zaczek na Starym Mokotowie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ja przez okno boje sie patrzec, bo jest pogoda do [gluteus maximus]. brr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Widoczek całkiem ładny :-) Kalwas 15? Nie za mało troche? :wink: ArthJ czy ja wiem... Jest 3.45 jak to piszę, za oknem mrok rozrzedzony miejscami przez latarnie ukazujące zasypane śniegiem zabudowania mojej podstawówki. To były czasy jak do niej chodziłem :cry: Tak czy inaczej podoba mi się ten widok :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 A u mnie za oknem zima :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ej chwilunia ....ja nikogo z cyfrówka nie wpuszczalem do swojego pokoju ...Skad masz widok z mojego okna ?? :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zacznijmy od tego że to jest widok z mojego.... balkonu!!! :lol: Okien nie montowałem bo bym się spalił.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 jakbyscie sie zastanawiali gdzie to jest :) (oprocz tego ze to moje okno of kors :P) to jest to widok z pewnego hotelu na malediwach tu sa jeszcze inne fajne zdjecia z tego miejsca... zdjecie 1 zdjecie 2 zdjecie 3 zdjecie 4 zdjecie 5 zdjecie 6 zdjecie 7 zdjecie 8 zdjecie 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 U mnie za oknem... biało :) i dom sąsiadów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Tam gdzie ja jeżdze na Wakacje jest podobnie :) Czyściutka woda, gorąc paninki... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 jakbyscie sie zastanawiali gdzie to jest :) (oprocz tego ze to moje okno of kors :P) to jest to widok z pewnego hotelu na malediwach tu sa jeszcze inne fajne zdjecia z tego miejsca... zdjecie 1 zdjecie 2 zdjecie 3 zdjecie 4 zdjecie 5 zdjecie 6 zdjecie 7 zdjecie 8 zdjecie 9 łeeeeeeeee ja tez tak chce!!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 cudownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zdjecie nr7 wymiata. Chyba jakis modder sie do tego zabral :lol: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ach gdyby tak...Ja tu myslalem ze tu bedzie cos konkretnego jakas zadymiona fabryka w ktora akurat wali piorun :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 fajne dopuki nie ma sztormu :P, zreszta jak fale napieprzaja tak normalnie to dlugo sie nie da wytrzymac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ach gdyby tak... A o TSUNAMI słyszałeś :lol: A poważniej to ciekawe jaka jest tam temp wody :-). Bo zrobiłbym WC z obiegiem otwartym - znaczy jak w elektrowni atomowej :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Jezu jak ja bym se tam ponurkował :roll: chyba zaczne zbierać kase, może za kilkanaście lat sie uda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ach gdyby tak... A o TSUNAMI słyszałeś :lol: A poważniej to ciekawe jaka jest tam temp wody :-). Bo zrobiłbym WC z obiegiem otwartym - znaczy jak w elektrowni atomowej :-). a wiesz gdzie sa malediwy ? , najblizszy wulkan to kilimandzaro jest ok. 1900km ;] wiec tsunami raczej nie odczujesz , pozatym ok. 200 wysepek jest niezamieszkalych...sorry 199 bo wlasnie na jedna jade i bedzie moja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...